Sosyal Medya

Güncel

İlk ağızdan yalanlama: 'Zaman Gazetesi kapanıyor iddiaları gerçek dışı!'

Bugün birtakım internet sitlerinde yayınlanan “Zaman gazetesi kapanıyor” haberlere Zaman Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kaplan'dan cevap geldi: Kapatılma için bir hazırlığın olması ve savcılık onayı gibi birtakım prosedürler gerekiyor. Bizim böyle bir hazırlığımız hiç yok. Biz bu gazetenin yayında olması ve büyümesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz.



Bugün birtakım internet sitelerinde yeralan "Zaman Gazetesi kapanıyor" başlıklı haberlerle ilgili olarak ilk ağızdan yalanlama geldi. Gazetenin Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kaplan "Bu haberler gerçeği yansıtmıyor' açıklaması yaptı. İşte Kaplan'ın açıklamları:

'GAZETEYİ KAPATMAYACAĞIZ AKSİNE BÜYÜTECEĞİZ'

"Bazı medya kuruluşlarında yeralan bu haber gerçekleri yansıtmıyor. Zaman ve diğer kuruluşların kapatılması için bununla ilgili bir hazırlığın olması ve savcılık onayı gibi birtakım prosedürler gerekiyor. Bizim böyle bir hazırlığımız hiç yok. Biz bu gazetenin yayında olması ve büyümesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz."

'LOGO VE MİZANPAJ DEĞİŞİYOR'

"GeçtiÄŸimiz günlerde gazetenin 30 yıl önceki sayısını tekrar okurlarla buluÅŸturduk. Yönetim kurulu üyesi ve çalışma arkadaÅŸlarımızla toplantılar yapıyoruz. Zaman'ın logosu ve mizanpajı deÄŸiÅŸiyor. Yeni yazar kadrosu ile gazeteyi güçlendiriyoruz. Okurlarımız yeni dönemde daha etkili bir Zaman Gazetesine kavuÅŸacak. Kapatmak gibi bir planımız yok ve hiç olmadı."

Avukat Tahsin Kaplan

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.