Sosyal Medya

Güncel

Sinan OÄŸan: Ak Parti'nin kaderi MHP'nin elindedir

Eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, açıklamada bulundu.



Eski MHP IÄŸdır Milletvekili Sinan OÄŸan, "Bugün adeta Ak Parti'nin kaderi Milliyetçi Hareket Partisi'nin elindedir. Bu sebeple kurultay çalışmalarımızı bu son geliÅŸmeleri de dikkate alarak daha da hızlandıracağız. Ak Parti içerisindeki bu iç karışılık, Türkiye'yi muhtemelen erken seçime götürecektir." dedi.

"MHP'NÄ°N YENÄ°LENMESÄ° LAZIM"

Sinan OÄŸan, kurultayın elzem hale geldiÄŸine dikkati çekti. AK Parti'de yaÅŸanan son geliÅŸmelerden sonra MHP'nin kurultay çalışmalarının önemli olduÄŸunu vurgulayan OÄŸan, şöyle devam etti:

"Bugün adeta AKP'nin kaderi Milliyetçi Hareket Partisi'nin elindedir. Bu sebeple kurultay çalışmalarımızı bu son gelişmeleri de dikkate alarak daha da hızlandıracağız. AKP içerisindeki bu iç karışılık, Türkiye'yi muhtemelen erken seçime götürecektir. Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde bir baskın seçim yapılmadan önce, Milliyetçi Hareket Partisi'nin yenilenmesi, yoluna daha emin adımlarla yürümesi lazım."

"Ä°MZALARI BÄ°Z TOPLADIK, KURULTAYI AK PARTÄ° YAPIYOR"

Oğan, Kurultay çalışmalarının her zamankinden daha önemli hale geldiğine işaret ederek, 15 Mayıs'ta kurultayı yapacaklarını ve bugün itibarıyla kurultayın yapılmasının önünde herhangi bir engel olmadığını savundu.

AK Parti içerisindeki gelişmeleri takip ettiklerini belirten Oğan, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakanı değiştirmekte acele etti. Biz zaten yakın bir zamanda Türkiye'nin Başbakanını değiştirecektik. MHP'de kurultayı yaptıktan sonra Türkiye'nin Başbakanı otomatik olarak değişecektir. Biz Türkiye'nin yeni Başbakanı olmaya adayız. İmzaları biz topladık, kurultayı Ak Parti yapıyor, tabi işin esprisi, biz de kurultayımızı yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin iktidarına aday bir partidir. Ak Parti, son hadiseler göstermiştir ki, dağılma sürecine girmiştir."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.