Sosyal Medya

Güncel

AK Parti'de MYK sona erdi

Gözler, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkanlığından ve Başbakanlıktan çekileceğini açıklayacağının belirtildiği basın toplantısında...



Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinin ardından parti genel merkezinde düzenlenen MYK toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyecek. Akıllardaki sorular; AK Parti'nin başına kim geçecek?, yeni başbakan kim olacak?, AK Parti kongresi ne zaman yapılacak? İşte bu sorular için tüm gözler AK Parti MYK'sının ardından yapılacak açıklamalarda... Başbakan'ın açıklamaları merakla beklenirken bundan sonrası için nasıl bir takvimin belirleneceği de önem kazandı. AK Parti MYK'sında alınacak kongre kararı ve tarihine dair tüm gelişmeler haberimizde yer alacak...

AK PARTÄ° MYK BAÅžLADI

BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu, olaÄŸanüstü kongre kararını MYK toplantısı sonrası açıklayacak. Saat 11.00’deki toplantı için AK Parti MYK üyeleri AK Parti Genel Merkezi’ne geldiler. BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu da konutundan ayrılarak genel merkeze geçti ve kritik MYK baÅŸladı. 

BAÅžBAKAN'I O Ä°SÄ°MLER KARÅžILADI

Genel merkeze girişi sırasında Başbakan Davutoğlu'nu, Yalçın Akdoğan, Hayati Yazıcı, Mehmet Ali Şahin ve genel başkan yardımcıları karşıladı.

MYK'NIN ARDINDAN KAMERALARIN KARŞISINA GEÇECEK

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, bugün partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, DavutoÄŸlu, bugün AK Parti Genel Merkezi'nde MYK'yı toplayacak. DavutoÄŸlu, daha sonra basın toplantısı düzenleyecek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.