Sosyal Medya

Güncel

PKK'lıların kamera kayıtları ele geçirildi

Yüksekova'daki operasyonlarda, camide bomba yapan PKK'lıların kamera kayıtları güvenlik güçleri tarafından ele geçirdi.



GüneydoÄŸu Anadolu Bölgesi’nde terörle mücadeleyi sürdüren güvenlik güçlerinin ele geçirdiÄŸi bölücü terör örgütü mensuplarının kamera kayıtlarında teröristlerin sürekli yer deÄŸiÅŸtirdiÄŸi görüldü.

CAMÄ°DE SÄ°LAH BAKIMI YAPTILAR

Görüntülerden, 6 bölücü terör örgütü mensubunun Yüksekova Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Ova Camii içerisinde silah bakımı yaptığı tespit edildi. Görüntülerde, 17 Nisan 2016 tarihinde güvenlik güçlerine teslim olan YPG mensubu bir teröristin Ova Camii içerisinde Doçka uçaksavar silahı ile poz verdiÄŸi görüldü. Ayrıca cami içerisinde 1 adet Doçka uçaksavar silahı, 1 adet Bixi makineli tüfeÄŸi ve 9 adet KaleÅŸnikof piyade tüfeÄŸinin olduÄŸu kaydedildi.

TÜM TERÖRİSTLER TEK TEK GÖRÜNTÜLENDİ

Yüksekova ÅŸehir merkezinde sözde sorumlu düzeyinde faaliyet gösteren bölücü terör örgütü mensuplarının bir evde toplantı yaptıkları ve toplantı sonucunda belirledikleri faaliyetler için sözde görevlendirmeler yaptıkları görüntüde, sırtında Kanas keskin niÅŸancı silahı ile dışarı çıkan teröriste iÅŸaret parmağını göstererek emirler veren elebaşı terörist, eski Mehmetçik Ä°lköğretim Okulu’nun müdürü Kamuran kod adlı Ahmet Akdeniz yer aldı.PKK'lıların kamera kayıtları ele geçirildi

Güvenlik güçleri, bu teröristin 30 Mart 2016 tarihinde icra edilen bir operasyonda etkisiz hale getirildiÄŸini, bu grup içinde yer alan sözde Güngör Mahallesi sorumlusu Zinar kod adlı Ömer Saraç’ın, 14 Nisan 2016 tarihinde teslim olan 7 teröristten birisi olduÄŸunu açıkladı.

ÇEKME DÜZENEKLİ EL YAPIMI PATLAYICI

Yüksekova’da diÄŸer bir evde çekilen görüntülerde, iki BTÖ mensubunun iki adet havan mühimmatı ve bir adet el bombası ile çekme düzenekli el yapımı patlayıcı yaptıkları görüldü.

 

PKK'lıların kamera kayıtları ele geçirildi

 

PKK'lıların kamera kayıtları ele geçirildi

 

PKK'lıların kamera kayıtları ele geçirildi

PKK'lıların kamera kayıtları ele geçirildi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.