Sosyal Medya

Güncel

Alman terörist PKK'yı dine benzetti

Taha Dağlı, Alman teröristin itiraflarını köşesine taşırken PKK'nın gerçek yüzünü de bir kez daha ortaya koydu.



Haber7.com yazarı Taha Dağlı bugünkü köşe yazısında Alman vatandaşı olan terörist Cihan Kendal'ın sözlerini köşesine taşıdı. Alman terörist açık açık PKK ve PYD'nin hedeflerini anlatırken PKK'yı da dine benzetti.
 
işte Dağlı'nın o yazısı:
 
Suriye’de PYD terör örgütü mensubu PKK’yı dine benzetti.“2012’de Nevruz kutlamalarında Kürt halkı ile PKK arasındaki bağı gördüm, tıpkı bir din gibiydi” dedi.
 
PYD terör örgütünün önceliğinin Rakka olmadığını itiraf eden terörist, Araplara ait evleri havaya uçurduklarını söyledi.
 
PKK-ALMANYA BAÄžLANTISI
 
PKK’yı dine benzeten o teröristin adı Cihan Kendal.
 
26 yaşında bir Alman vatandaşı. 
 
Saarland eyaletinden kalkıp Suriye’ye gitmiÅŸ, PKK-PYD’ye katılmış.
 
2011’e kadar Almanya’da PKK terör örgütü için faaliyetlerde bulunmuÅŸ. Öcalan’ı araÅŸtırmış, PKK’ya katılma kararı almış. 2012’de Nevruz için geldiÄŸi GüneydoÄŸu’dan Suriye’ye gitmiÅŸ ve PYD terör örgütünün silahlı kanadı olan YPG militanı olmuÅŸ.
 
“RAKKA’YI ALMAK GÄ°BÄ° BÄ°R AMACIMIZ YOK” DÄ°YOR
 
Rakka kenti Suriye’de DAEÅž terör örgütünün kalesi konumunda. Suriye’de son 2 yıldır DAEÅž’le mücadele ediliyor ama DAEÅž’e karşı savaÅŸtıklarını iddia eden Amerika da, Rusya da, Esed rejimi de, PYD terör örgütü de DAEÅž’in yuvası olan Rakka’ya saldırmıyor.
 
PKK’lı terörist Kendal, bu durumu itiraf ediyor, “Açıkçası YPG’nin Rakka’yı ele geçirmek istemiyor” diyor.
 
PYD terör örgütünün önceliÄŸinin Türkiye sınırı yakınlarındaki Cerablus kenti olduÄŸunu söylüyor. Cerablus’u ele geçirerek PYD kantonları olan Afrin ile Kobani’yi birleÅŸtirmeyi hedeflediklerini belirtiyor.
 
ETNÄ°K TEMÄ°ZLÄ°K Ä°TÄ°RAFI
 
PYD terör örgütü geçen yaz Arap ÅŸehri olan Tel Abyad’ı iÅŸgal ettiÄŸinde bölgede yaÅŸayan Arap ve Türkmen halka karşı etnik temizlik uygulamıştı.
 
PKK’nın Alman teröristi, PYD terör örgütünün Suriye’de iÅŸgal ettiÄŸi topraklarda etnik temizlik yaptığıyla ilgili sorulara da yanıt verdi. “Etnik temizlik yok” dedi ama sivillere ait evleri havaya uçurduklarını itiraf etti.
 
"ARAPLARIN EVÄ°NÄ° HAVAYA UÇURUYORUZ"        
 
Almanya’dan kalkıp Suriye’ye gelen Cihan Kendal adlı terörist, “Rojava sınırlarındaki bölgeleri temizliyoruz, kantonları savunabilmemiz için öncelikle 100 metre mesafedeki alanları temizlemek zorundayız, oradaki sınırlarda havaya uçurulmuÅŸ evler görürsünüz, o evler Araplara da ait olabiliyor, güvenlik için tehlikeli olarak gördüğümüz binaları patlatıyoruz çünkü o ÅŸekilde bırakırsak o binalar düşmanın eline geçebilir” diyor.
 
Taha dağlı - Haber7.com

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.