Sosyal Medya

Güncel

3 hafta sonra o da ÅŸehit oldu

Aynı timdeki arkadaşı ve hemşehrisi Bekir Kelleci’nin cenaze törenine katılan ve törende onun fotoğrafını taşıyan Jandarma Uzman Çavuş Kul, 3 hafta sonra Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’nın düzenlediği bombalı saldırıda şehit oldu.



3 hafta önce aynı timdeki arkadaşı ve hemÅŸehrisi Bekir Kelleci’nin cenaze törenine katılan ve törende onun fotoÄŸrafını taşıyan Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Kul, arkadaşı gibi görev için geri döndüğü Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’nın düzenlediÄŸi bombalı saldırıda ÅŸehit oldu. Kendisi de Giresunlu olan Kul, ÅŸehit düşen arkadaşı Bekir Kellecinin cenazesiyle aynı uçakta cenaze töreni için Giresun'a gelmiÅŸti.. Arkadaşı ÅŸehit Kelleci'nin 3 Nisan'da Eynesil ilçesindeki cenaze törenine katılarak elinde fotoÄŸrafını taşıyan ÅŸehit Kul'un, ayrıca Kelleci'nin bir süre önce babasını arayarak, "Bir evladın da benim, evladının yerine koy beni" dediÄŸi belirtildi.

Yağlıdere ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve 24 yaşında şehit düşen Kul'un naaşı, yarın Yağlıdere ilçesinde kılınacak cenaze namazından sonra aynı ilçede toprağa verilecek.

Kul'un şehit olduğu haberi, askeri heyet tarafından Keşap ilçesinin Yolağzı köyünde oturan baba Mehmet ve anne Fatma Kul'a verildi. Şehidin evine ve sokaklara Türk bayrakları asılırken, evin önünde 112 Acil Servis ekipleri de hazır bulunduruldu.

Baba Mehmet Kul, taziyeleri kabulü sırasında, oğluyla en son üç gün önce görüştüğünü belirterek, "Nasılsın' diye sordum, bana 'operasyondayım' dedi, en son annesiyle görüştü, göreve başlayalı iki yıl oldu. Eynesil'deki şehit cenazesine gelmişti, yakın arkadaşlardı." ifadesini kullandı.

 

 
[FotoÄŸraf: AA]

 

 

 
[FotoÄŸraf: AA]
 
[FotoÄŸraf: AA]
 
[FotoÄŸraf: AA]

Kaynak: AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.