Sosyal Medya

Güncel

Baluken: DAEŞ HDP'ye saldıracak!

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, DAEŞ'in CHP ve HDP teşkilatlarına saldıracağına yönelik bilgiler aldıklarını iddia etti.



HDP Grup BaÅŸkanvekili Ä°dris Baluken, TBMM’de düzenlediÄŸi basın toplantısında Kilis’teki DAEÅž saldırılarının ‘Roket mermisi düştü’ denilerek kamuoyundan gizlendiÄŸini iddia etti. Baluken, Kilis’e düşen bombalar nedeniyle yaralanmaların ve ölümlerin meydana geldiÄŸini hatırlatarak, “Kilis’e yönelik DAEÅž saldırıları bilinçli ÅŸekilde gizleniyor. Sınırdaki saldırılarda DAEÅž’in ismi bile geçmiyor. Aylardır devam eden tutumla karşı karşıyayız. Bunu son derece manidar buluyoruz. DAEÅž bu saldırıları üstlenmiyor. Bilinçli bir DAEÅž çete yapısıyla ilgili algı operasyonuyla karşı karşıyayız. Yapılan saldırılarla ilgili hükümette sessizlik durumu var. 2 haftadır Genel Kurul’da ısrarla yapmış olduÄŸumuz çaÄŸrılara raÄŸmen herhangi bir yetkili gelip sınır hatlarındaki saldırılarla ilgili bilgilendirme yapmadı” dedi.
 
CHP VE HDP TEÅžKÄ°LATINA SALDIRACAK
 
DAEÅž’in CHP ve HDP teÅŸkilatlarına yönelik saldırılar yapacağı yönünde ciddi bilgiler olduÄŸunu iddia eden Baluken, “Kars Emniyet Müdürlüğü’nün diÄŸer birimlere gönderdiÄŸi gizli belgeler basına yansıdı. Bizde de o yönlü bilgiler. var. DAEÅž’in CHP ve HDP’ye yönelik saldırılar yapacağına dair bilgiler var ciddi ÅŸekilde. Resmi ÅŸekilde bize iletilmiÅŸ bilgi yok” diye konuÅŸtu.
 
KAYNAK: Ä°HA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.