Sosyal Medya

Güncel

Başbakan Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde çocukları ağırladı

Başbakan Davutoğlu Çankaya Köşkü'nde çocukları kabul etti. Reyhan Ünlü Nur isimli bir öğrenci, 23 Nisan münasebetiyle başbakanlık koltuğuna oturdu.



BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çankaya Köşkü'nde çocukları kabul etti. DavutoÄŸlu burada koltuÄŸunu Reyhan Nur Ãœnlü isimli bir öğrenciye devretti. 

BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu, salona geldikten sonra çocuklarla tek tek tokalaÅŸarak sohbet etti, çocukların temsil ettikleri bakanlıklarla ilgili sorular sordu. Ardından, BaÅŸbakan DavutoÄŸlu, Reyhan Nur Ãœnlü’ye "Seçimlerde saÄŸladığınız baÅŸarı ve baÅŸbakanlık makamını bundan sonra en iyi ÅŸekilde temsil edeceÄŸinize inancımla makamı size tevdi ediyorum" diyerek koltuÄŸunu bıraktı.

Çocuk Başbakan Ünlü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutlayarak, bakanlar kurulunda yer alan arkadaşları adına dünya çocuklarının barış ve kardeşlik içinde yaşamalarını diledi. 23 Nisan özel oturumunu açan Ünlü, gündemi okuyarak, çocuklardan kendi bakanlıklarıyla ilgili tek tek bilgi aldı.

Çocuk Milli EÄŸitim Bakanı ise flütüyle 23 Nisan parçası çaldı. 

Başbakan Ünlü de kısa bir konuşma yaparak yeni projesinden bahsetti.

Ãœnlü, “Projemin adı, mülteci gelecek. Projemizde mültecilere hem maddi, hem de manevi olarak destek olmaya çalışıyoruz. Yeri geldiÄŸinde onların abileri, ablaları, yeri geldiÄŸinde kardeÅŸleri oluyoruz. Hedefimiz farkındalık yaratıp büyük kitlelere ulaÅŸmak.” diye konuÅŸtu.

Program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.