Sosyal Medya

Güncel

Meclis'te 23 Nisan resepsiyon tartışması

CHP'li milletvekili Özgür Özel ile Meclis Başkanı İsmail Kahraman arasında 23 Nisan resepsiyon tartışması yaşandı. CHP'nin Mecliste vermek istediği resepsiyon için Kahraman, garson ve ikram talebinin karşılanmayacağını belirtince Özel, ''Gerekirse garsonluğu ben yaparım" diyerek cevap verdi.



Meclis Başkanlı'ğı terör operasyonları ve gelen şehit haberleri nedeniyle 23 Nisan resepsiyonunu iptal etti. Karara tepki gösteren CHP alternatif resepsiyon yapma kararı aldı. Resepsiyon gerilimi bununla da sınırlı kalmadı.

''Ä°PTAL KARARINI TANIMIYORUZ''

Meclis BaÅŸkanı Ä°smail Kahraman ile CHP'li Grup BaÅŸkanvekili Özgür Özel telefonda tartıştı. Habertürk'ün edindiÄŸi bilgiye göre CHP resepsiyonda konuklara yapılacak ikram ve sunum için Meclis'ten garson talep etti. Bu durumu Meclis BaÅŸkanlığı'na bildirdi. Meclis BaÅŸkanı Ä°smail Kahraman "Benim iptal ettiÄŸim resepsiyonu yapmakta neden ısrar ediyorsunuz." dedi. Özgür Özel, Kahraman'a iptal kararını tanımadıklarını söyledi.

''GEREKÄ°RSE GARSONLUÄžU BEN YAPARIM''

Meclis BaÅŸkanı CHP'nin garson ve ikram talebinin karşılanmayacağını belirtince, Özgür Özel "Türkiye'nin dört bir yanından çocuklar gelecek, gerekirse garsonluÄŸu ben yaparım" ÅŸeklinde karşılık verdi. Resepsiyon için hazırlıklara baÅŸlandı, davetiyeler gönderildi. Çocuklar için pasta sipariÅŸi verildi. Resepsiyonda müzik çalınmayacak, içki servisi de yapılmayacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.