Sosyal Medya

Dünya

Lavrov MoÄŸolistan'a kot pantolonla gitti

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un Moğolistan resmi ziyaretinde kot pantolon giydi.



Lavrov, mevkidaşı MoÄŸolistan DışiÅŸleri Bakanı Lundeg Purevsuren’in daveti üzerine resmi temaslarda bulunmak üzere 14 Nisan’da MoÄŸolistan’a bir ziyaret gerçekleÅŸtirdi.

KOT PANTOLON GİYDİ, TEPKİ ÇEKTİ

MoÄŸolistan Åžeref Muhafızları’nın da eÅŸlik ettiÄŸi resmi bir törenle karşılanan Lavrov’un, ülkeye ziyareti sırasında kot pantolon giymesi ise tepki topladı.

Lavrov MoÄŸolistan'a kot pantolonla gitti

"MOÄžOLÄ°STAN'I AÅžAÄžILADI"

MoÄŸolistan’da pek çok kiÅŸinin ağır bir dille eleÅŸtirdiÄŸi Lavrov için, Ä°nsanların Partisi üyesi Tsogtgerel de, “Ä°nsanların evde giydikleri kıyafetleriyle bir resmi ziyarete gelmesi kesinlikle kabul edilemeyecek büyük bir saygısızlıktır. Lavrov bu davranışı ile, MoÄŸolistan’ı aÅŸağıladığını açıkça göstermiÅŸ oldu” ifadelerini kullandı.

TOPLANTIDAN ÖNCE KIYAFETİNİ DEĞİŞTİRDİ

Lavrov, Cumhurbaşkanı Tsakhiagiin Elbergdorj ile toplantısından önce üzerine değiştirip takım elbise giydi, ancak hem siyasi arenada hem de sosyal medyada yine de eleştiri oklarının hedefi oldu.

Lavrov MoÄŸolistan'a kot pantolonla gitti

SAYGISIZLIÄžI Ä°LE HATIRLANACAK

Rusya DışiÅŸleri Bakanı Sergey Lavrov’un MoÄŸolistan ziyeratinin, aslında iki ülke arasındaki iliÅŸkilerin geliÅŸtirilmesi açısından önemli olduÄŸu yorumunu yapan eleÅŸtirmenler, buna raÄŸmen Lavrov’un resmi karşılamaya saygısızlığı ile hatırlanacağı görüşünü aktardı.

Ãœzerinden 5 gün geçmesine raÄŸmen, Lavrov’un kıyafet seçimi ülkede hala tartışılıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.