Sosyal Medya

Güncel

Dağdaki çoban isyanda! 'Benim oyumla bunların oyu bir mi?'

Yıllar önce Aysun Kayacı adlı bir manken, “Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?” diyerek AK Parti seçmenlerine cahil imasında bulunmuştu. O gün halkı aşağılayan sözde aydın sanatçıların, akademisyenlerin, milletvekillerinin cahillikte sınır tanımadığını gören dağdaki çoban, bu manzaraya isyan etti, “Bunlarla benim oyum bir mi?” demeye başladı.



KARADENiZ'DE BiR 'iSKOÇ' ENSTRÜMANI!

Rize Günleri Etkinlikleri'ne katılan KılıçdaroÄŸlu, Karadenizlileri ayaÄŸa kaldıran bir gafa imza attı. Karadeniz’in yöresel müzik aleti tulumu, Ä°skoçların milli çalgısı gaydayla karıştırdı. “Gayda dinleyip, horona eÅŸlik edip, hem- ÅŸehrilerimizle sohbet ettik" diye tweet atan KılıçdaroÄŸlu memle- ketine ne kadar yabancı olduÄŸunu bir kez daha gösterdi.

NENE HATUN'U KIRÅžEHÄ°R'LÄ° YAPTI

Cehaletiyle tüm Türkiye’yi kendisine güldüren bir diÄŸer isim ise eski CHP’li Aylin Nazlıaka’ydı. Erzurum’un simgesi haline gelen Nene Hatun’u KırÅŸehirli yaptı. Ãœstüne üstük uyarılara raÄŸmen hatasında ısrar etti. Bir gün boyunca ikna edilmeye çalışılan Nazlıaka, sonunda Nene Hatun'un Erzurumlu olduÄŸunu anladı.

ÖLEN TERÖRİSTE 'NASILSINIZ'

Katil Esed’in 1 numaralı fedaisi Mihraç Ural, Suriye’deki bir çatışmada öldürüldü. Bir dönem Aydın DoÄŸan’ın gazetelerinde köşe yazarlığı yapan AyÅŸe Hür, resmi açıklamalara raÄŸmen ölüm habe-rine inanmadı. Ölen Mihraç Ural’a twitter hesabı üzerin-den “Nasılsınız” diye sordu, uzun süre de cevap bekledi.

AK PARTÄ° MÄ°TÄ°NGÄ°NÄ° CHP MÄ°TÄ°NGÄ° SANDI

CHP’nin akıl hocası Koray Çalışkan, AK Parti’nin daha önce Ä°stanbul’da düzenlediÄŸi bir mitingine ait fotoÄŸrafı, CHP’nin Kartal mitingine ait zannedip sosyal medyadan paylaÅŸtı. Ãœzerine bir de AK Parti’yle alay etti. Bazı CHP’li vekiller de Çalışkan’ın AK Parti mitingine ait tweetini paylaşınca ortaya trajikomik bir manzara çıktı.

BÜYÜLÜ EKMEKLE AK PARTİ'YE OY

FETÖ’nün tetikçi gazetecisi “Doçent Doktor” Önder Aytaç, kolay kolay unutulmayacak tarihi bir saçmalamaya imza attı. Ãœniversitelerde akademisyenlik de yapan Önder Aytaç, ciddi ciddi halk ekmek fabrikalarında ekmeklere büyü yapıldığını, AK Parti’nin bu ÅŸekilde oy aldığını iddia etti.

YANLIŞ YOLDAN GİRDİ ORTADOĞU'DAN ÇIKTI

HDP’li milletvekiliyle aÅŸk yaÅŸayan yazar Aslı AydıntaÅŸbaÅŸ, seçim programını izlemek için gittiÄŸi Åžanlıurfa’da artık kullanılmayan yanlış yola girdi. Yolun bozuk olması nedeniyle hükümetin ‘OrtadoÄŸu politikalarını’ eleÅŸtiren AydıntaÅŸbaÅŸ, yeni yapılan duble yolu twitter kullanıcılarının uyarısıyla buldu.

DÖRT İŞLEM CAHİLİ HAKAN

Pensilvanya’nın emir eri, eski futbolcu Hakan Şükür, yaptığı matematik hesabıyla ‘yok artık’ dedirtti. Elektrik kesintileri nedeniyle hükümeti eleÅŸtirmeye çalışan Şükür, 4 ayda 2 bin 880 saat olmasına raÄŸmen, “4 ayda 224 bin saat elektrik kesintisi yaÅŸandı” dedi. 4 iÅŸlem yapmaktaki ‘baÅŸarısızlığını’ gözler önüne serdi.

HIZLI TREN KÖMÜRLE ÇALIŞIYOR

FETÖ kanallarına çıkıp AK Parti karşıtlığı yaparak ünlenen ‘oyuncu tarihçi ÅŸair’ Pelin Batu, hükümeti eleÅŸtireyim derken tüm Türkiye’ye rezil oldu. Trenlerin hala kömürle çalıştığını sanan ‘Tarihçi’ Batu, Pamukova’da yaÅŸanan hızlı tren kazasının “fazla kömür atıldığı için” meydana geldiÄŸini söyledi.

SADDAM'I HALA HAYATTA SANIYOR

Aydın DoÄŸan’ın gazetesi Hürriyet’te yazı iÅŸleri müdürlüğü yapan Tufan Türenç, önceki gün Ekvador’daki depremi ErdoÄŸan’a baÄŸlayarak ÅŸaka gibi bir tweet atmıştı. Daha önce cahilliÄŸi nedeniyle sosyal medyada defalarca alay konusu olan Türenç, Irak’ın devrik lideri Saddam’ı mezardan çıkarıp, Suriye’nin başına geçirmiÅŸti. (GüneÅŸ)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.