Sosyal Medya

Dünya

Reza Zarrab yola çıktı

Reza Zerrab (Rıza Sarraf), Miami Federal Cezaevi’nden çıkarılarak New York’a nakledilmek üzere otobüs ile yola çıkarıldı



Miami havaalanında FBI tarafından 19 Mart günü tutuklanan iÅŸadamı Reza Zerrab (Rıza Sarraf), 25 gece yattığı Miami Federal Cezaevi’nden çıkarılarak New York’a nakledilmek üzere otobüs ile yola çıkarıldı. Zarrab’ın ilk durağı ise Tallahassee oldu.

Amerikan Federal Güvenlik Birimi’ne ait özel cezaevi otobüs ile aktarmalı olarak New York’a nakledilecek olan Zarrab’ın ilk durağı Tallahassee oldu. Zarrab, beraberinde baÅŸka tutuklularla birlikte Miami ÅŸehrindeki cezaevinden çıkarılıp, 8 saat otobüs yolculuÄŸundan sonra geceyi yine Florida eyaletindeki Tallahassee ÅŸehri federal cezaevinde geçirdi.

Miami ve New York arasındaki mesafe ise otomobille hiç durmadan 24 saat sürüyor. Zarrab’ın ise günde en fazla 8 saat yol katetmesi bekleniyor. Ayrıca Zarrab, kalacağı her cezaevi sonrasında baÅŸka bir otobüs beklemek zorunda. Böylece Zarrab’ın New York’taki Manhattan Federal Cezaevi’ne nakledilene kadar en az 2-3 cezaevinde kalması ve toplamda yolculuÄŸun 2 hafta sürmesi bekleniyor.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.