Sosyal Medya

Güncel

Çocuğun intiharında 'tecavüz' iddiası

Eskişehir’in Sivrihisar İlçesi’nde meslek lise öğrencisi 17 yaşındaki D.C., 4 gün önce kendisini asarak yaşamına son verdi.



Sivrihisar Ä°lçesi’ndeki meslek lisesinde okuyan D.C adlı erkek öğrenci, 4 gün önce kendisini asarak intihara kalkıştı. Ä°pten indirilen D.C., çağırılan ambulansla, EskiÅŸehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak D.C., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. D.C.’nin cenazesi, yakınları tarafından Ankara’nın Polatlı Ä°lçesi’ne götürülerek topraÄŸa verildi.

OKUL ARKADAÅžINDAN TECAVÃœZ Ä°DDÄ°ASI

D.C.’nin intiharının ardından ismi açıklanmayan bir okul arkadaşı, polise gidip kendisine 3 kiÅŸinin tecavüz ettiÄŸini belirterek, "Bu kiÅŸiler D.C.’ye de tecavüz etmiÅŸ olabilirler. D.C.’de bu yüzden intihar etmiÅŸ olabilir" iddiasında bulundu. Harekete geçen polis ekipleri, iÅŸsiz olan 25 yaÅŸlarındaki Y.S. ile birlikte 3 kiÅŸiyi gözaltına alındı.

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.S. cinsel saldırı suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diÄŸer 2 kiÅŸi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada Polatlı’dan Sivrihisar’a gelen D.C.’nin yakınlarının serbest kalanlardan bir kiÅŸiye ait iÅŸyerinin camlarını kırdığı belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.