Sosyal Medya

Güncel

Cansel'in babası özür diledi

Özgecan'ın babası hakkında "Benim mezhebim onun kadar geniş değil" diyen Cansel'in babası Mustafa K., Özgecan'ın babasından özür diledi.



Kayseri'de lise öğrencisi 17 yaşındaki Cansel Buse K.'ya cinsel istismarda bulunarak intiharına neden olan matematik öğretmeni Bayram Ö., tahliye edilmişti.
 
"ÖZGECAN'IN BABASI KADAR.."
 
Mahkemenin bu kararından sonra konuşan Cansel'in polis babası Mustafa K., "Kimse kusura bakmasın, ben Özgecan'ın babası kadar mezhebi geniş bir insan değilim" demişti. Mustafa K., konuyla ilgili Hürriyet yazarı Ayşe Arman'a konuştu:
 
"O ADAMA TEŞEKKÜR MÜ ETMELİYDİM"
 
- Başınız sağ olsun Mustafa Bey... Kızınızı ölüme sürükleyen öğretmen serbest bırakıldı. Ne hissediyorsunuz?
 
Ãœzüntü... Evlat acısı zaten insanın içini oyan bir acı. Bu büyük acının yanında, bir de müthiÅŸ bir hayal kırıklığı! 17 yaşındaki bir çocuÄŸun hayatına mal olan birinin alacağı ceza bu kadar hafif olmamalıydı. Öfke, hayret, üzüntü, ÅŸaÅŸkınlık, acı... Her ÅŸeyi birden hissediyorum. DuruÅŸma salonunda da duygularımı ifade ettim. Ben bir babayım. Bir baba olarak konuÅŸtum orada. “Tehdit etti!” diye yazıldı, çizildi. Soruyorum size, 17 yaşındaki evladını kaybetmiÅŸ bir baba olarak, orada o adama teÅŸekkür mü etmeliydim?
 
ÖZGECAN'IN BABASINDAN ÖZÜR DİLEDİ
 
Ben sizi anlıyorum, hepimizi anlıyoruz... Ama Özgecan’ın babasıyla da ilgili bir ÅŸeyler söylediniz...
 
Evet, adliye çıkışında da öfkeyle, “Benim mezhebim onun kadar geniÅŸ deÄŸil!” dedim. “Onun kadar soÄŸukkanlı olamıyorum” demek istedim. Ama kastımı aÅŸtım. Çirkindi söylediÄŸim laf. Lütfen ondan özür dilediÄŸimi de yazar mısınız?"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.