Sosyal Medya

Güncel

Cansel'i intihara sürükleyen öğretmen tahliye oldu

Cansel Buse K.'nın intihar etmesine sebep olan öğretmen tahliye edildi.



Kayseri'de lise son sınıf öğrencisi Cansel Buse K.'yı cinsel istismarda bulunarak intiharla ölümüne sebep olmak suçundan yargılanan Ã¶ÄŸretmen Bayram Ö., Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci kez hakim karşısına çıktı.

TAHLÄ°YE EDÄ°LDÄ°

Karar duruÅŸmasında sanık Bayram Ö. hakkındaki üç ayrı suçlamadan beraat etti, müstehcenlik suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bayram Ö., cezaevinde kaldığı süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

Ä°FADESÄ°NDE TECAVÃœZ Ä°DDÄ°ALARINI REDDETMÄ°ÅžTÄ°

Zanlı savunmasında öğrencisiyle aÅŸk yaÅŸadığını öne sürerek "Buse ile 7 aylık bir gönül iliÅŸkimiz oldu. 14 Åžubat günü 'gönüllü olarak iliÅŸkiye girdik. Ä°liÅŸki sonrasında ben kendimi çok kötü hissettim. Ancak Cansel Buse tam tersine çok mutlu olduÄŸunu söyledi. İçimde büyük bir huzursuzluk yaşıyordum. Bunun için Cansel'e 'ara verelim' dedim. Ancak o iliÅŸkiyi devam ettirmek istedi. O birliktelikten sonra bir daha görüşmedik. Ä°ntihar edeceÄŸini düşünmüyordum. Ä°liÅŸki sonrası otomobilimle ÅŸehir merkezine gittik. Cansel Buse eczaneden doÄŸum kontrol hapı almak istedi. Ancak yaşı küçük olduÄŸu için eczacılar vermeyince hapı ben alıp kendisine verdim" demiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.