Sosyal Medya

Güncel

İstanbul'da rehin alınan Suriyeli polisi görünce ağladı

Almanya’ya kaçan ağabeyinin alacaklıları tarafından kaçırılan Suriyeli, polis ekiplerinin nefes kesen operasyonu sayesinde kurtarıldı.



Suriye vatandaşı olan M.Ä° aÄŸabeyinden 141 bin TL alacağı olan kiÅŸiler tarafından kaçırıldı. Yaklaşık 10 gün boyunca Arnavutköy’de bir depoda tutulan M.Ä° burada zanlılar tarafından çeÅŸitli iÅŸkencelere maruz kaldı. Åžahıslar, talihsiz adamın ellerini, ayaklarını koli bandıyla bantladıktan sonra plastik kelepçeyle kelepçeledi. M.i’nin yakınlarının durumu polis ekiplerine haber vermesi üzerine takibe baÅŸlayan ekipler M.Ä°’nin Arnavutköy'de bir depoda tutulduÄŸu bilgisine ulaÅŸtı.

POLİSİ GÖRÜNCE ÖNCE KORKTU, SONRA AĞLADI

Hazırlıkları tamamlayan polis depoya operasyon düzenledi. Kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri polis ekipleri M.Ä°’yi elleri ayakları baÄŸlı bir ÅŸekilde buldu. Polis ekiplerini karşısında gören M.Ä°. ilk önce korksa da daha sonra yanına gelen kiÅŸilerin polis olduÄŸunu anlayınca gözyaÅŸlarını tutamadı. YaÅŸanan bu anlar ise an be an kaydedildi.

Suriyeli ÅŸahıs ambulansla hastaneye götürüldü. Öte yandan polis ÅŸahsı kaçıran zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.