Sosyal Medya

Güncel

'Paralele teslim edecek partimiz yok'

MHP lideri Bahçeli, grup toplantısında parti içi muhalefeti hedef aldı ve "Bizim paralele teslim edecek partimiz yoktur. Olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır" dedi.



MHP lideri Bahçeli, grup toplantısında parti içi muhalefeti hedef aldı ve şunları söyledi:

"Bizim paralele teslim edecek partimiz yoktur. OlaÄŸanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır. Okyanus ötesi kaçkınları, paralel atıkları ne yaÅŸamışsa müstehaktır. Bunlar ABD'nin kuklası, Ä°slamiyetin yüz karalarıdır. Anlayamadığım ön plandaki çığırtkanlar, MHP'yi bir plan çerçevesinde etkisizleÅŸtirmek isteyenlerdir. Samimiyetle ifade ediyorum MHP kurultayı için imza veren her kardeÅŸim benim için deÄŸerlidir."

"MHP ile uÄŸraşılması boÅŸuna deÄŸildir. MHP ayak oyunlarına, sinsi operasyonlara, ahlaksız tuzaklara hazırlıklıdır ve 47 yıllık birikimiyle her musibeti defedecek cesarettedir. Mihrakların bize ÅŸaşı bakması normaldir. Türk milletinin birliÄŸine kin ve nefret duyanların MHP’yle ters düşmesi olaÄŸandır, aksi takdirde bizden şüphe duyulmalıdır."

"Biz oranlarda deÄŸil, gönüllerdeyiz, rakamlarda deÄŸil, kalplerdeyiz, yüzdelerde deÄŸil, Türklüğün yüz akıyız. Fırsatı ganimete çevirmeye kalkan bazı isimler MHP’yi içten kemirmenin, çökertmenin arayış ve sevdasına kapıldılar. NeymiÅŸ, her ÅŸeye hayır demiÅŸiz, iktidarı elimizin tersiyle itmiÅŸiz, paradigma deÄŸiÅŸmeli, büyük kurultay toplanmalıymış. Yönetim deÄŸiÅŸirse iktidar yakınmış. Aday olamayan, olsa da seçilemeyen, olsa da sorumluluktan kaçanlar deÄŸiÅŸiklik korosuna katılmıştır. Kimisi okyanus ötesiyle, kimisi müzmin muhaliflerle, kalemşörlerle iÅŸ tutmuÅŸlardır. Tüzük kurultayı için imza veren her kardeÅŸim deÄŸerlidir, hepsinin iradesine saygı duyuyorum. Anlamadığım, ön plandaki çığırtkanlar MHP’yi bir plan çerçevesinde pasif hale getirmek isteyenlerdir. 40 fırın ekmek yeseler, ağızlarıyla kuÅŸ tutup daÄŸları titretseler, yine de MHP’yi istedikleri gibi tanzim edemeyeceklerdir. Çünkü bu davanın hamuru ÅŸehit kanıyla yoÄŸrulmuÅŸtur ve ülkü sancağı emin ve ehil ellerdedir. Çünkü bu dava var olmanın bedelini çileyle, mahkumiyet ve yokluklarla ödemiÅŸ, ülkü fidanı bu sayede çınarlaÅŸmıştır."

Kaynak: Al Jazeera

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.