Sosyal Medya

Güncel

Özgecan Aslan'ın katili öldü

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice öldürdükleri gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken'in kaldıkları cezaevinde vuruldu. Ağır yaralanan katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken öldü.



Mersin'in Tarsus Ä°lçesi'nde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın katil zanlısı 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, cezaevinde saldırıda yaralandı. 
 
Ağır yaralanan Ahmet Suphi Altındöken öldü.
 
Silah sesleri duyulurken ağır yaralanan baba ile oğlu ayrı ayrı ambulanslarla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Necmettin Altındöken'de 2, oğlunda ise 1 kurşun yarası tespit edilirken, 2 kişi tedaviye alınmıştı.
 
 
Geçen yıl 3 Aralık'ta Tarsus 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan son duruşmada Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altıdöken ile arkadaşı 20 yaşındaki Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.
 
ADALET BAKANLIĞI 2 MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRDİ
 
Mersin'in Tarsus İlçesi'nde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın katil zanlısı 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken'in Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde uğradığı saldırıyla ilgili Adalet Bakanlığı'nın 2 müfettiş görevlendirdiği öğrenildi.
 
Kaynak: DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.