Sosyal Medya

Güncel

Aranan teröristlerin fotoğrafları billboardlara asıldı

Siirt'te aranan teröristler, resmi kurumlara ve billboardlara asılan fotoğraflarla teşhir edildi.



İçiÅŸleri Bakanlığınca 'aranan teröristler' için kurulan "Alo 140 Terör Ä°hbar Hattı" projesi ile ilgili vatandaÅŸlar resmi kurumlarda ve billboardlarla bilgilendiriliyor. Aranan teröristlerin fotoÄŸrafları resmi kurumlarda ve kent merkezindeki billboardlarda teÅŸhir ediliyor. Aranan teröristlerin yerini bildirenlere para ödülü verilecek.

4 MİLYON TL'YE VARAN ÖDÜLLER VERİLECEK

Siirt ValiliÄŸinden yapılan açıklamada, 'Teröre hep birlikte dur diyelim' sloganı ile terör örgütü mensupları ve eylemlerine iliÅŸkin güvenlik güçlerine bilgi verenlere, 4 milyon TL'ye kadar para ödülü verileceÄŸi vurgulandı. Listedeki teröristlere iliÅŸkin ihbarın, ÅŸahsen ya da yazılı, sözlü veya elektronik ortamda, emniyet ve jandarmanın terörle mücadele birimleri ile diÄŸer güvenlik birimlerine, yurt dışında da elçilik ve konsolosluklara yapılabileceÄŸine dikkat çekilen açıklamada, ÅŸu ifadeler yer aldı:

Ä°HBARCILAR GÄ°ZLÄ° TUTULACAK

"Yurt genelinde 155 polis, 156 jandarma ve 140 Alo Terör ihbar hatlarına da ihbarda bulunulabilecek. Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçların önlenmesine ve aydınlatılmasına yardımcı olacaklarla, suç faillerinin yakalanmasını sağlayacakların kimlikleri, devlet sırrı kapsamında kesinlikle gizli tutulacak. İlimiz nüfusuna kayıtlı olan ya da bölgemizde bulunduğu değerlendirilen teröristlerle ilgili bilgi www.siirt.gov.tr ve kamu kuruluşlarına ait duyuru panolarında yer almaktadır."

Aranan teröristlerin fotoğrafları billboardlara asıldı

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.