Sosyal Medya

Güncel

Hüseyin Avni Aker'e 'Kumar' baskını!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Trabzon Dernekler Müdürlüğü ekipleri bugün Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na kumar baskını yaptı.



Ä°ddialara göre bir kadın ‘Benim kocam evinin rızkını kumarda yiyor, kumarı Hüseyin Avni Aker Stadyumu altındaki bir lokalde oynuyor’ ÅŸeklinde ÅŸikayette bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Trabzon Dernekler Müdürlüğü ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Avni Aker Stadyumuna gelip, gözlerine kestirdikleri ilk yer olan Trabzon Hakem ve Gözlemciler DerneÄŸi’ni mühürledi.
 
Dernek üyeleri ‘Burada kumar oynatılmaz hata yapıyorsunuz, ihbar edilen yer burası deÄŸil, burası 19.00’da kapatılır. Buraya üye olmayan giremez. Buradakilerin hepsi hakem ve gözlemci’ demelerine raÄŸmen güvenlik güçleri nezaretinde zabıta, derneÄŸi mühürledi. Dernekler Masası nezaretinde yapılan baskında derneÄŸin eÄŸitim salonunun mühürlendiÄŸi ancak mühürleme gerekçesinin ise çay satılması olduÄŸu kaydedildi.  


 
'KUMAR OYNANAN YER HAKEMLER DERNEĞİYSE BEN KENDİMİ BİR YERDEN AŞAĞI ATARIM'

Dernek BaÅŸkanı Ä°smail Köse ise Dernekler Masasını bir kiÅŸinin aradığını “EÅŸim eve geç geliyor” diye ihbarda bulunmuÅŸ. Bunun üzerine Dernekler Masası geliyor ve bizim EÄŸitim Salonumuzu mühürlüyor. Orada çay içiliyordu. Çay ocağı var diye, iÅŸletme ruhsatı olmadığı için mühürlendi. Oyun oynanıyor diye ihbar yapıldı. Çocukların boÅŸ zamanı olduÄŸu zaman tavla oynuyorlardı. Onu ihbar etmiÅŸler. Dernekler müdürlüğü de o ihbara gelmiÅŸ. Bunun üzerine bende, “Kumar oynanan yer hakemler derneÄŸiyse bende kendimi bir yerden aÅŸağı atarım” dedim. “Mescidi olan yerde kumar oynanıyorsa orayı ben kapatıyorum” dedim. İçinde mescit var. Projeksiyon cihazı var. Çocuklar boÅŸ kaldığı zamanlar tavla oynuyorlardı. EÅŸim eve geç geliyor demiÅŸler. Kıskançlık var. Trabzon’da bütün spor camiasının toplandığı yer. Emeklilerin geldiÄŸi yer.  Ä°Ã§erisinde mescit olan bir yer. Namaz kılma yeri bile oluÅŸturulan yer. Lokal olarak gördüler. Kaldı ki orada çay ocağı var. Gelip insanlar çay içiyordu boÅŸ zamanlarında” dedi.  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.