Sosyal Medya

Coğrafyamız

Azeri gazeteci: Babama soru sorar gibi hissettim

Azerbaycan'daki ÅŸehit askerlerle ilgili ErdoÄŸan'a soru sorarken aÄŸlayan Azeri gazeteci, "O an babama soru sorar gibi hissettim" dedi.



Türk Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi'nin açılışında CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’a aÄŸlayarak Azerbaycan’daki ÅŸehit askerlerle ilgili soru soran Azerbaycanlı muhabir Ganire AtaÅŸova, yaÅŸadığı duygu dolu anları anlattı.

"ERDOÄžAN 'KORKMAYIN YANINIZDAYIZ' DEDÄ°KTEN SONRA AÄžLADIM"

TVNET canlı yayınına baÄŸlanan Ganire AtaÅŸova, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'a soruyu sorarken aÄŸlamadığını ancak ErdoÄŸan'ın "Korkmayın, Türkiye Azerbaycan'ın yanındadır"dedikten sonra kendini tutamadığını söyledi.

"BİR CUMHURBAŞKANINA DEĞİL DE BABAMA SORU SORAR GİBİYDİM"

AtaÅŸova, sözlerine "Bir CumhurbaÅŸkanına deÄŸil de, atama, babama soru sorar gibiydim. benim gözyaşım, tüm Azeri halkının gözyaşıdır" ifadelerini de ekledi.

Azeri gazeteci: Babama soru sorar gibi hissettim

Azeri gazeteci: Babama soru sorar gibi hissettim

Azeri gazeteci: Babama soru sorar gibi hissettim

ERDOÄžAN TÃœRK MEDYASINI ELEÅžTÄ°RMÄ°ÅžTÄ°

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, merkezin açılışında yaptığı konuÅŸmada, “Ermenistan-Azerbaycan sınırında çatışmalar ciddi manada sürüyor ve bu çatışmalarda her iki taraf da ciddi zayiat veriyor. Az önce bir Azeri televizyonu önümü kesti. Onun gözlerinde gözyaşı gördüm, acaba bizim ülkemizdeki medyanın gözlerinde de bu gözyaşını görebilecek miyiz?” ifadesini kullanmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.