Sosyal Medya

YaÅŸam

Karısını kaynar suyla haşlayan adam serbest bırakıldı

Kocaeli’nde, 20 yıllık karısını kendisinden boşanmak istediği gerekçesiyle uykusunda haşlayan adam serbest bırakıldı.



 

 

Olay, Kocaeli'nin Ä°zmit ilçesi YeniÅŸehir mahallesinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre, köftecide çalışan ve iÅŸten gelen 42 yaşındaki Ayten D, uyumak için yatağına uzandı. Bu sırada alkollü olduÄŸu ileri sürülen 20 yıllık eÅŸi Ahmet D. (43), çaydanlıkta kaynattığı suyu kendisinden boÅŸanmak isteyen karısının üstüne döktü. Yatağından fırlayan Ayten D. için çocukları olay yerine 112 ambulansı çağırdı. Ä°lk tedavisi 112 ekipleri tarafından olay yerinde yapılan Ayten D. daha sonra Kocaeli Ãœniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz kadın burada yapılan tedavisinin ardından Derince EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi’ne sevk edildi.

"EŞİMDEN ŞİKAYETÇİYİM"

Merkezin yoÄŸun bakım ünitesinde tedavisi süren ve hayati tehlikesi devam eden talihsiz kadın güçlükle konuÅŸabiliyor. Olayı anlatan Ayten D, "EÅŸim beni uyurken haÅŸladı. Alkollüydü. BoÅŸanma davası açmıştım kabul etmedi. Son zamanlarda olaylar daha kötüye gitti. Hep kavga, hep kavga. Çaydanlıkta su kaynatmış. Ben iÅŸten gelmiÅŸtim, yorgundum. Bana ‘Uyu sen’ dedi. Anlayamadım. Tam dalmıştım, başımdan aÅŸağıya boÅŸalttı. EÅŸimden ÅŸikayetçiyim” dedi. EÅŸinin kendisini daha önce de yakmaya çalıştığını ifade eden Ayten D, “Daha önce de beni haÅŸlamaya çalıştı. O anda uyandım. Alkolik. Kendince psikolojik sıkıntıları da var. Evlendikten bir sene sonra bu olaylar baÅŸladı"diye konuÅŸtu.

"AYTEN HANIM'IN DERÄ°N YANIKLARI VARDI"

Ayten D’nin tedavisini sürdüren yanık tedavi merkezi sorumlusu Op. Dr Murat Güven ise"Ayten Hanım'ın derin yanıkları vardı. Ä°lk etapta o derin alanları temizliyoruz. Kendi kendine temizleyemeyecek alanlara da baÅŸka alanlardan deri alıp makinelerimiz ile nakillerini yapıyoruz" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

KOCASI SERBEST BIRAKILDI

Zanlı Ahmet D. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mahkemeye çıkartılan Ahmet D’nin tutuksuz yargılanmak serbest bırakıldığı öğrenildi. Olayın ardından çiftin 3 çocuÄŸuna ise babaannelerinin baktığı ifade edildi.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.