Sosyal Medya

Güncel

Çamaşır mandalında EYP bomba düzeneği

Nusaybin'de operasyonlar devam ederken, PKK'lı teröristlerin, çamaşır asmak için kullanılan mandallardan el yapımı bomba düzeneği hazırladığı belirlendi.



Genelkurmay BaÅŸkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının terör örgütü PKK'ya yönelik Mardin Nusaybin ve MuÅŸ kırsalında yürüttüğü operasyonlara iliÅŸkin fotoÄŸrafları paylaÅŸtı.

Fotoğraflarda Nusaybin şehir merkezinde düzenlenen operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlere ait silah ve teçhizat ile parke kilit taşlarıyla yapılan barikatlar ve binalarda açılan mazgallar yer aldı. Teröristlerin vatandaşların evlerini hain planları için nasıl kullandıkları, duvarları delerek tüneller oluşturdukları görüntülerde gözler önüne serildi

Teröristler tarafından hazırlanan el yapımı patlayıcılar ve bunların patlatılması için yapılan düzeneklerin yansıdığı fotoÄŸraflarda bir ayrıntı dikkat çekti. Teröristlerin çamaşır asmak için kullanılan mandallardan el yapımı patlayıcı düzeneÄŸi hazırladığı görüldü. Teröristlerin kurduÄŸu barikatların iÅŸ makinalarıyla temizlendiÄŸi belirtildi.



MUÅž'TA 4 ODALI SIÄžINAK

49. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı ve MuÅŸ Ä°l Jandarma Komutanlığına baÄŸlı birlikler tarafından, Hasköy Ä°lçesi kırsalında, "Åžehit Jandarma BaşçavuÅŸ Mehmet Çapar-37"operasyonu düzenlediÄŸi bildirildi.

Operasyonda, 4 odalı sığınak ve 15 el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok sayıda tüp ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.