Sosyal Medya

Güncel

Berberoğlu hakkında 'casusluk'tan fezleke iddiası

CHP'li Enis Berberoğlu hakkında MİT TIR'ları ile ilgili haberdeki görüntüleri Dündar'a verdiği iddiasıyla fezleke hazırlandığı öne sürülüyor



CHP Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında, Cumhuriyet Gazetesi'nin MİT TIR'larında silah taşındığına ilişkin haberinde görüntüleri Can Dündar'a verdiği iddiaları üzerine 'casusluk suçu' kapsamında fezleke hazırlandığı öne sürülüyor.

Sabah Gazetesi’nin internet sitesinde verdiÄŸi haberde Ä°stanbul Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı, Dündar'ın HTS kayıtlarında yapılan incelemede söz konusu gün ve bahsedilen zaman aralığında Dündar ile BerberoÄŸlu'nun telefonlarının aynı noktadan sinyal verdiÄŸini belirlediÄŸi iddia edildi.

Haberde "Bu iddialar üzerine Başsavcı Vekili İrfan Fidan'ın Enis Berberoğlu hakkında fezleke yazmaya başladığı öğrenildi. Dündar ve Erdem Gül'ün yargılandıkları dosya kapsamında ve casusluk suçu çerçevesinde hazırlanacak fezlekenin tamamlanması ardından TBMM'ye gönderileceği ve Berberoğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılmasının talep edileceği öğrenildi" denildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.