Sosyal Medya

Güncel

Aziz KocaoÄŸlu yeniden aday olmayacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, 2019'da yeniden aday olmayacağını açıkladı.



Ege Genç İşadamları Derneği'nin (EGİAD) İzmirBüyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun konuk olduğu 73. Ege Toplantısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Swiss Otel Büyük Efes'te yapıldı.

Zaman zaman sözlerine yapılan yorumlarla gelen 2019'de yeniden aday olup olmayacağı konusunda ilk kez net konuşan Kocaoğlu, şunları söyledi:

"ZÄ°RVEDE BIRAKMAK GEREKLÄ°"

"Zirvede bırakmak gerekli. Üç yıl sonra 71 yaşında bu görevi 15 yıldır yaptığım gibi layıkıyla yaptığımı gibi 5 sene daha yapacağımı söylemek bana çok gerçekçi gelmiyor"

VATANDAÅžLAR HER YAÄžMUR SONRASI Ä°SYAN EDÄ°YOR

Her yağmur sonrası caddelerinde su taşkınları oluşan İzmirli vatandaşlar zor durumda kalıyor.

izmir-yagiss_318

Bornova ilçesinin Mersinli Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin BayduÄŸa ise 13 yıldır aynı çileyi çektiklerini dile getirerek yetkililere seslerini duyurmaya çalıştıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını ifade etti.

izmir_1673

"MÄ°LLET GÄ°TTÄ° AYA BÄ°Z HALA YAYA"

Semt ilkokulu, özürlüler okulu ve semt pazarının su bastığını söyleyen BayduÄŸa, "Millet gitti aya, biz hala yaya. Åžu halimize bir bakın" dedi.

Mahsur kalan otomobilini iÅŸaret eden BayduÄŸa, "Vatandaşın aracını kurtaramadık. Görün halimizi. Kadın iÅŸe gidecek. Ne yapalım, ne edelim, kime anlatalım derdimizi? Kimseye anlatamıyoruz. Arayanımız yok, soranımız yok. Burası Ä°zmir'in göbeÄŸi. Atatürk Stadı burada, spor salonu burada, adliye burada" diye konuÅŸtu.

izmir_5467

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.