Sosyal Medya

Dünya

Bakın müslümanları ne hale getirdik!

Yahudi asıllı Amerikan vatandaşı Braham Livni edepsizce ve övünerek müslümanların halini anlatmış ama gerçekleri yazmış. Hepimiz oturup dindarlığımızı ve müslümanlığımızı gözden geçirmeliyiz!



YAHUDÄ°YÄ°M VE BUNUNLA ÖVÃœNÃœYORUM !! 

"Bugün hükümranlık bizde ey araplar ve müslümanlar! Sizin döneminiz bitti! Gördünüz mü dahice neler yaptık sizlere? Sokaklarınızda gezdik halinizi beğenmedik, ne yaptık biliyor musunuz? Çok basit; Kızlarınızın örtülerini çıkarttık ve o örtülerle kuranlarınızı örttük(Mendil kadar eşarba eşarp denirse, boynu ve kulakları gösteren düdük şallara örtü denirse, geriden bağlamaya veya saçlarının önden gözükmesine tesettür denirse dediği doğru değil diyebilirsiniz) Artık emrimizdesiniz!!! İstediğimiz gibi istediğimiz zaman parmağımızda oynatırız sizi! Kıyafetlerinizi biz üretip sattık size Bakın çarşılarınıza;Ne varsa satılan kabullenmişsiniz Mahrem yerlerinizi açtık! Gençlerinizin giydiği düşük bel pantolonları biz alıştırdık size!

Düşük bel giymek kimin sıfatlarındandır biliyormusunuz? Lut kavminin! Yahudiler topraklarımızı çalıp namusumuza göz diktiler diyorsunuz!! Siz nerdeydiniz!? Sokaklarda kız peşinde Ne güzel alay ediyorum sizinle! Dibe vurmuşsunuz!

EÄŸitiminizi beÄŸenmedik size sıkıcı müfredatlar önerdik, Televizyon kanallarınıza ahlaksız programlar doldurduk Önemli birÅŸey düşünemez hale getirdik sizi Ne düşündüğünüzün bi önemi yok!! Susmaya devam edin! Kızlarla erkeklerin arkadaÅŸ olma kültürünü biz aşıladık size, oysa zamanında siz en temiz ümmettiniz! Bugün bakın en rezil ümmet oldunuz! Zavallılar!!! Baktık kitabınızın dili en güzel dil, size gerici dedik hemen inandınız ve baÅŸka dil öğrenmenin peÅŸine düştünüz, dilinize öğrendiÄŸiniz yeni dili katmanın peÅŸine düştünüz! 

Devletleriniz ilim ortamı hazırlamadığı için alimleriniz batıya kaçmakla kendi memleketlerinde önemsenmeden yaÅŸamaya mahkum edildiler! Atam, babam diyerek övünün ve hiçbir iÅŸe yaramayan bireyler olmaya devam edin , biz sizi böyle seviyoruz! BirliÄŸiniz hoÅŸumuza gitmedi; Sünnilerin camisini bombaladık ÅŸiiler yaptı dedik Åžiilerinkini bombaladık sünniler taptı dedik Aranızda savaÅŸ fitnesinin fitilini yaktık! Elinize bir kaç kağıt ve görüntü tutuÅŸturduk ki fitne alevlensin! Arap baharı oyuncağını biz verdik elinize! Hiç sönmeyecek ateÅŸi biz yaktık ki hepiniz yanın! Size hertürlü teknolojiyi verdik ; Çocuklarınızı onunla meÅŸgul ettik ki yoldan çıkaran her türlü pisliÄŸe körpeyken alışsınlar diye! Bunların hepsini eÄŸitimden, kurandan ve doÄŸru islam kültüründen uzaklaÅŸtırmak için yaptık! Ben amerikan çerçeveli bir yahudiyim ve bununla gurur duyuyorum! 

(Dinihaberler)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.