Sosyal Medya

Dünya

Erdoğan, Rusya'yı uyardı: döner bir gün seni de vurur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika’ya yaptığı terör uyarısını hatırlatarak, “Aynı ikazı PYD terör örgütü değildir inadı içinde olan diğer ülkelere de yapıyorum. Belçika’da eylem yapan canlı bombaların DAEŞ mensubu olması kimseyi aldatmasın. Çıkar çatışması içine girildiği an, bölücü örgütün farklı harflerle kendini ifade eden yapılarından herhangi birinin mensubu da benzer eylemi bir Avrupa, Amerika veya Rusya şehrinde yapabilir.” dedi.



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Yozgat AkdaÄŸ Kongre Merkezi'nde düzenlenen “Ä°ktisat Politikası Fahri Doktora” unvanı takdim törenine katıldı.
 
Konuşmasına, kendisine verilen fahri doktora unvanı dolayısıyla üniversite yönetimine teşekkürlerini ileterek başlayan Erdoğan, üniversitenin kuruluşunun Başbakanlığı dönemine isabet etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Bumerang gibi döner bir gün seni de vurur
 
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, geçtiÄŸimiz günlerde yaptığı konuÅŸmada Belçika Hükûmetini eleÅŸtirdiÄŸini, “koynunuzda yılan besliyorsunuz, her an sizi de sokabilir” diye ikazda bulunduÄŸunu anımsattı. Belçika’nın bugün bulunduÄŸu durumun ortada olduÄŸuna dikkati çeken CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, “Biz Gaziantep’te yakalıyoruz, Belçika’ya iade ediyoruz ve Belçika bunu serbest bırakıyor. Buyurun, serbest bıraktığı kiÅŸiler iÅŸte bu felaketi, bu terör eylemini gerçekleÅŸtiriyorlar. Aynı ikazı PYD terör örgütü deÄŸildir inadı içinde olan diÄŸer ülkelere de yapıyorum. Belçika’da eylem yapan canlı bombaların DAEÅž mensubu olması kimseyi aldatmasın. Çıkar çatışması içine girildiÄŸi an bölücü örgütün farklı harflerle kendini ifade eden yapılarından herhangi birinin mensubu da benzer bir eylemi herhangi bir Avrupa, Amerika veya Rusya ÅŸehrinde yapabilir. Åžimdi Rusya zannediyor ki, ‘Moskova’da ben bunlara ofis açtırttım, bol bol da silah veriyorum’ bumerang gibi döner bir gün seni de vurur. Bunu da bilin” dedi.
Adem Aktekin, Haberrus

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.