Sosyal Medya

Güncel

Görmez'e Silvan'da seyyar jammerli koruma

Diyanet İşleri Başkanı Görmez'e Silvan'da sırtında frekans karıştırıcı ve sinyal kesici Jammer cihazı taşıyan bir polis eşlik etti



Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı Mehmet Görmez, cuma namazı kıldırmak üzere geldiÄŸi Diyarbakır’ın Silvan Ä°lçesi’nde, uzaktan kumandalı patlayıcılara karşı frekans karıştırıcı seyyar Jammer cihazıyla korundu. Jammer cihazını taşıyan polis, Görmez'i bir an olsun yalnız bırakmadı.

Görmez, Silvan Ä°lçesi’nde güvenlik güçleri tarafından sıkı güvenlik önlemleri alarak korundu. Görmez’i ilçeye geliÅŸinde Kaymakam Murat Kütük, Ä°lçe Emniyet Müdürü Mehmet Rahmi Atılır ve Ä°lçe Müftüsü Hüseyin Özdemir karşıladı. Görmez’in gezisi sırasında, bir polisin sırtındaki frekans karıştırıcı ve sinyal kesici Jammer cihazı taşıdığı görüldü.

Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı Görmez ve beraberindekiler daha sonra Silvan Ä°lçe Müftülüğü’ne geçerek, burada kısa bir konuÅŸma yaptı. Silvan halkına geçmiÅŸ olsun dileÄŸinde bulunan Görmez ve beraberindekiler daha sonra, Selahaddin-i Eyyubi Camii’ne geçti. Burada Cuma hutbesini Görmez okudu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.