Sosyal Medya

Güncel

Beratcan'ın ölümünde yeni detay! Tanıdık çıktı...

İstanbul Tuzla’da cansız bedeni bulunan küçük Beratcan’ın cinayet şüphelisi olarak servis şoförü aranıyor. Cep telefonu izinden adına ulaşılan şüphelinin çocuğun annesinin servis şoförü olduğu öğrenildi.



Kartal’da 9 Mart’ta kaybolan ve cesedi önceki gün Tuzla’da bir su kanalında bulunan Beratcan Karakütük’ün (10) öldürülmesiyle ilgili önemli bir geliÅŸme yaÅŸandı.

Polis, küçük çocuÄŸu okul çıkışı kaçırdıktan sonra öldürüp cesedini su kanalına attığını düşündüğü servis ÅŸoförü E.K.’yi, cep telefonunun izini sürerek saptadı.

DÄ°JÄ°TAL AYAK Ä°ZLERÄ°

Polis, şüpheli olarak aranan servis ÅŸoförü E.K.’nin cep telefonunun, Beratcan’ın kaybolduÄŸu gün son görüldüğü yerin yakınlarında sinyal verdiÄŸini tespit etti. Daha sonra sürücünün cep telefonu sinyali ve aracındaki GPS’in izi sürülerek talihsiz küçüğün cansız bedeni bulundu.

PANİKLE KAÇMIŞ

Bir ilginç geliÅŸme de bu tespitten sonra yaÅŸandı. Servis ÅŸoförünün telefon trafiÄŸini inceleyen dedektifler, E.K.’nin Beratcan’ın annesini tanıdığını belirlediler. Çünkü anne Türkan Karakütük ile Gebze’de çalıştığı fabrikaya servis çeken E.K. arasında çok sayıda telefon görüşmesi saptandı. Bu arada E.K.’nin, iki gün önce evi yakınında operasyon yapan polisleri görünce paniÄŸe kapılıp kaçtığı ortaya çıktı. E.K.’yi yakalamak için Cinayet Büro AmirliÄŸi polisleri dün 3 kiÅŸinin ifadesine baÅŸvurdu.

Kaçan şoför E.K. aranıyor.

‘OÄžLUMUN KANINI YERDE KOYMAM’

Kartal Yıldız Ä°ÅŸcimen Ä°lkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Beratcan Karakütük, dün Kartal’daki evi önünde helallik sonrası topraÄŸa verildi. Yüzlerce mahalleli evin önünde toplandı. OÄŸlunun tabutuna sarılan anne Türkan Karakütük “Senin kanını yerde koymam, sana bunu yakıştıranları yaÅŸatmam yavrum” diye aÄŸladı. Beratcan’ın cenazesi, Karabük’ün Yenice ilçesi Cihanbey köyünde topraÄŸa verildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.