Sosyal Medya

Dünya

İntifadayı "Terör" Diye Niteleyen Netenyahu: "Gelin Birlik Olalım"

"Middleeastmonitor" sitesinin haberine göre, Siyonist rejim başbakanı Benyamin Netenyahu, tüm siyasilerin ortak irade beyanlarıyla teröre karşı birlik mesajları verdiği bir süreçte Filistin intifadasını bir terör faaliyetleri süreci olarak tanımladı.



Habere göre işgal rejiminin Maariv gazetesinde yer alan satırlarda Netenyahu'nun, Filistinlilerin ellerindeki bıçaklarla bir terör devleti kurmak için çabaladıklarını söylediği yazıyor.

 

Salı günü ABD’deki en güçlü Siyonist lobi olan AIPAC’ın yıllık olaÄŸan toplantısında konuÅŸan Netenyahu, Filistinlilerin Siyonist iÅŸgal rejimine karşı iÅŸgal altındaki Batı Åžeria ve Kudüs’teki intifadaya dönük tüm eylemlerini terör faaliyeti olarak niteledi.

 

“Olan biten, sürekli bir saldırganlığa maruz kaldığımız gerçeÄŸidir [..] Onların tüm amacı bizi tamamen ortadan kaldırmak ve üzerimizde kalıcı bir üstünlük kurmak. Ama buna asla müsaade etmeyeceÄŸiz sevgili dostlarım” diyen Netenyahu, “bu sorunun tek çözüm yolu, onlara karşı savaÅŸta (en azından) siyasi ve ahlaki bir iÅŸbirliÄŸi süreci içinde birlik olmaktır.” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.