Sosyal Medya

Güncel

Özdağ'dan Reza Zarrab yorumu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Reza Zarrab’ın ABD’de tutuklanmasıyla ilgili soruya, ilginç bir cevap verdi.



AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili Selçuk ÖzdaÄŸ, Reza Zarrab’ın ABD’de tutuklanmasıyla ilgili soruya, "Suçlu olanlar cezasını çeksin. Ben o konuya vakıf deÄŸilim. Hukuk herkese dokunur. Hukuk ’Ahmet, Mehmet’ demez, ’Hasan, Hüseyin’ demez" yanıtını verdi.
 
AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk ÖzdaÄŸ, Manisa’da kanser tarama merkezi açılışında soruları cevapladı. Bir soru üzerine, Miami’de tutuklanan Reza Zarrab ile ilgili bilgi sahibi olmadığını dile getiren ÖzdaÄŸ, "Bu konu ile ilgili bir ÅŸey söylemek istemem. Suçlu olanlar cezasını çeksin. Ben o konuya vakıf deÄŸilim. Hukuk herkese dokunur. Hukuk Ahmet, Mehmet demez, Hasan, Hüseyin demez, etnik demez, sıfat demez, statü de demez. Herkese dokunur" dedi.
 
’MÄ°LLETVEKÄ°LÄ°NÄ°N KÃœRSÃœ DOKUNULMAZLIÄžI DEVAM EDECEK’
 
Dokunulmazlık tartışmaları üzerine konuÅŸan ÖzdaÄŸ, MHP ile CHP’yi birlikte hareket etmeye davet etti. ÖzdaÄŸ, "Åžu an 121 milletvekilinin 522 fezlekesi var. Anayasa’da geçici bir maddeyle, bir Anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸiyle tamamının dokunulmazlığını kaldırmak istiyoruz ve tamamı da yargıya gitsinler. Yargı ne derse o olsun. Yargıya gitmek demek, bir milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmış olması demek. Yasama faaliyetlerinden men olması demek deÄŸil. Yine yasama faaliyetlerini yapacak milletvekilleri. Aynı zamanda kürsü sorumsuzluÄŸu devam edecek, kürsü dokunulmazlığı devam edecek. Sadece o konuda yargılanmış olacak. Beraat ederse o konudan beraat etmiÅŸ olacak. Ceza alırsa ceza almış olacak. Bununla ilgili CHP’yi de MHP’yi de bizimle beraber Anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸine davet ediyoruz" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.