Sosyal Medya

Güncel

Kılıçdaroğlu hükümeti suçladı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Brüksel'de patlamasının ardından hükümeti eleştirdi.



CHP lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu, grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Belçika'nın baÅŸkenti Brüksel'de yapılan terör saldırısı için "Terör insanlık suçudur" dedi ve devamında Türkiye'de meydana gelen terör olaylarıyla ilgili suçlamalarda bulundu.

TERÖR İNSANLIK SUÇUDUR

KılıçdaroÄŸlu, "Terör nereden ve kimden gelirse gelsin nerede olursa olsun amasız fakatsız lanetletleyeceÄŸimiz bir olaydır. Terör insanlık suçudur. Brüksel'de patlayan bombalar insanlığa karşı yapılmış bir suçtur. Belçika'ya geçmiÅŸ olsun, ölenler için baÅŸsaÄŸlığı dileklerimizi gönderiyoruz. Terörün önlenmesi konusunda en ilkeli tavırı sergileyen tek parti vardır. o da CHP'dir" dedi.

TÜRKİYE CANLI BOMBALARIN EĞİTİM ALANI OLDU

Canlı bombanın eÄŸitim alanına dönüştü Türkiye. Böyle bir anlayış, yapı olabilir mi? Sorumlusu kim? Ä°stanbul'da bombalar patladı derbi iptal edildi. Åžimdi ne diyorlar. Sokaklara çıkalım diyorlar. Sen maça gidenlerin güvenliÄŸini saÄŸlamaktan acizsin turist niye gelsin. Sen Türkiye'nin güvenliÄŸini nasıl saÄŸlayacaksın. Kendi vatandaşını koruyamayan hükümetülkenin sorunlarını çözemez.

BİR ŞEYİ DAHA ÖĞRENDİK

Bir ÅŸeyi daha öğrendik. Türkiye'de yabancı ülkelerin temsilcilikleri var. Onların uyarılarını ne kadar doÄŸru olduÄŸunu öğrendik. Bu ne anlama geliyor? Bu hükümetin iÅŸlevini yitirdiÄŸi anlamına geliyor. Yabancı unsurların terörü bizden iyi tanıdıkları belli oldu. Neden böyle oldu? Birincisi Türkiye'de terörle mücadele edeceÄŸim diye terör örgütleriyle masaya oturdu. GömleÄŸin iliÄŸi en baÅŸta yanlış iliklendi. Koskaca TC, Anayasası olan bir devleti nasıl bir terör örgütüyle aynı masada bir araya getirirsiniz. Her vatandaşın bunun hesabını sorması gerekir. Masaya oturdular terör örgütünün güçlenmesine katkı saÄŸladılar. Silahları bırakmadılar ama masadalar. EÅŸit koÅŸullarda deÄŸiller. Masaya oturacağım silahı bırakmayacağım dediler. Valilere talimat verdiler. AKP'nin yöneticiler terör örgütlüğüne yardım yataklık yapıyor diye bu yüzden söyledik."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.