Sosyal Medya

Güncel

Brüksel Havalimanı'nda üst üste 2 patlama: Ölü sayısı 23'e çıktı

Brüksel Zavantem Havalimanında iki patlama sesi duyuldu, nedeni henüz bilinmiyor, ardından Brüksel metrosunda da bir patlama meydana geldi. Saldırılarda en az 18 ölü çok sayıda yaralı var



Brüksel Zavantem havalimanında patlama meydana geldi. Havalimanında 09.15'te iki patlama sesi duyuldu, nedeni henüz bilinmiyor. Brüksel Havalimanı'ndaki patlamalardan önce silah sesleri duyulduÄŸu da öne sürüldü. Bu iki patlamanın ardından Brüksel metrosunda Moolbeck istasyonunda da bir patlama meydana geldi. Saldırılarda en az 18 ölü olduÄŸu bildiriliyor. Çok sayıda da yaralı var. 

HAVAALANI TAHLÄ°YE EDÄ°LDÄ°

Belçika medyası çok sayıda yaralı olduÄŸunu ve havalimanının tahliye edildiÄŸini bildirdi. Hava limanına giden metro seferlerinin durdurulduÄŸu da gelen haberler arasında. Havalimanından tüm uçuÅŸlar iptal edildi. Zaventem Havaalanı'ndaki iki patlamadan birinin American Airlines bürosu yakınında olduÄŸu bildirildi.

Giden yolcu bölümündeki patlamaların ardından havalimanına çok sayıda ambulans yönlendirildi. Saldırı sonrası 1 kişinin öldüğü çok sayıda kişini yaralandığı açıklandı.

8.05'te İstanbul'dan kalkan THY uçağının Brüksel'e 1 saat sonra inmesi bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.