Sosyal Medya

YaÅŸam

Karabük'te yurt kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Karabük'te pansiyon işletmeciliği yapan eski Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) müdürü, yan tarafına öğrenci yurdu açan eniştesi ve oğlunu kurşun yağmuruna tuttu. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Saldırgan Safranbolu polisi tarafından yakalandı...



dinilen bilgiye göre, 100. Yıl Mahallesi 1020. Sokak'ta pansiyon iÅŸletmeciliÄŸi yapan eski Sosyal YardımlaÅŸma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Mustafa A. (55), pansiyonun yanında yurt iÅŸletmeciliÄŸi yapan eniÅŸtesi Medet Karakoç (40) ve 16 yaşındaki oÄŸlu Ahmet Karakoç'un yanına gitti. Yurdun ofisinde konuÅŸmaya baÅŸlayan üçlü, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya baÅŸladı.

EniÅŸtesi ve oÄŸlunu kurÅŸun yaÄŸmuruna tuttu

EniÅŸtesinin pansiyonun yanına erkek Ã¶ÄŸrenci yurdu açmasına kızan Mustafa A., üzerindeki tabancayı çıkarak eniÅŸtesi Medet Karakoç'a ateÅŸ etmeye baÅŸladı. Bu sırada oÄŸlu babasına siper olmak için üzerine atladı. Mustafa A. olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan yurttaki üniversite öğrencileri saÄŸlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri Medet Karakoç'un hayatını kaybettiÄŸini belirlerken, vücuduna isabet eden 7 kurÅŸunla yaralanan Ahmet Karakoç ise Karabük EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

EniÅŸtesi ve oÄŸlunu kurÅŸun yaÄŸmuruna tuttu
Olayın ardından kaçan Mustafa A., 3 saat sonra yol denetimi yapan Safranbolu polisine teslim oldu. Zanlı, Safranbolu Devlet Hastanesi'nde saÄŸlık kontrolünden geçirildikten sonra Karabük Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.