Sosyal Medya

Güncel

Kendisini son nebi ve mehdi ilan etti

Son ‘nebi’ ve ‘Mehdi’ olduğunu ilan eden İskender Evrenesoğlu yeni bir skandala daha imza attı.



Müftülük, İskender Evrenesoğlu'na bağlı tarikat mensuplarını arıyor.

Ä°skender EvrenesoÄŸlu, kendisinin son ‘nebi' ve ‘Mehdi' olduÄŸunu iddia ediyor. 

Son ‘nebi' ve ‘Mehdi' olduÄŸunu ilan eden Ä°skender EvrenesoÄŸlu'na baÄŸlı tarikat mensupları, Trabzon'un Arsin ilçesinde bir restoranda panel düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen panele katılan vatandaşlara, bir takım sunumlar yapıldıktan sonra, tele-konferans yöntemi ile İskender Evrenesoğlu panelin düzenlendiği salona bağlandı.

Ä°ddialara göre kendisinin ‘son nebi' ve ‘Mehdi' olduÄŸunu ifade eden EvrenesoÄŸlu salondaki halka; ‘Åžimdi orada beni temsil eden müridimin elini öpmenizi istiyorum. Onun elini öperek benim elimi öpmüş ve bana biat etmiÅŸ olacaksınız' dedi.

Salondaki vatandaşlar bunun üzerine gösterilen şahsın elini öperek çıktılar. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Olay ilçede geniş yankı uyandırdı. Toplantıya katılanlar müftülük tarafından bulunmaya çalışılıyor.

Müftülük bünyesindeki din gönüllülerinin ulaşabildikleri kişileri toplayarak "Yeniden Kelime-i Şehadet getirin" uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Evrenesoğlu, "ben mehdiyim Allah ile super muhabbetim var konusuyoruz her gece" gibi söylemleri ile de daha önce gündeme gelmişti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.