Sosyal Medya

Güncel

Nusret Cephesi'nden Suriye halkına mesaj

Suriye’de 2011 Mart’ında başlayan devrimin beşinci yıldönümü nedeniyle Suriye muhalefetine mensup gruplar da kutlama mesajları yayınlamaya devam ediyor.



Suriye'de 2011 Mart'ında baÅŸlayan devrimin beÅŸinci yıldönümü nedeniyle Suriye'nin pek çok yerinde rejim karşıtı ve “Devrim devam ediyor” temalı gösteriler sürerken Suriye muhalefetine mensup gruplar da kutlama mesajları yayınlamaya devam ediyor.

Devrimin başlaması ve silahlı mücadeleye evirilmesi ile birlikte Suriye'de Esed rejimine karşı mücadele veren silahlı gruplar arasında önemli bir yere gelen Nusret Cephesi, liderleri Muhammed Cevlani'nin Suriye halkına seslendiği bir açıklama yayınladı.

“Åžam halkını ve tüm Müslüman ümmetini mübarek cihad ve mübarek devrim yolunda geçen 5 yıl için kutluyoruz” diyerek baÅŸlayan Cevlani, Suriye halkının fedakâr tutumu ve kararlılığını vurguladı.

Cevlani açıklamasında Suriye halkına samimi bir ÅŸekilde seslenirken Suriyelilerin zorluklar karşısındaki duruÅŸunu “GöstermiÅŸ olduÄŸun sabır insanları hayrete düşürdü. Baskı ve zulme raÄŸmen sefalet ve acılar içinde onurunu ve zaferin dönüşünü ilan etmek için dışarıda idin” sözleri ile ifade etti.

“Bugün Åžam halkı yeni bir süreç içerisinden geçmekte, zafer isteÄŸinde kararlı ve onurunu arıyor. Tüm bunlar bizim sorumluluÄŸumuz dâhilinde ve biz zaferden önceki bu sabır dolu süreci atlatmak mecburiyetindeyiz” diyen Cevlani Suriye halkına “Biz Åžam'ın insanlarıyız ve bizi ondan ölüm haricinde hiçbir ÅŸey ayıramaz inÅŸallah” sözleri ile sonuna kadar savaÅŸacakları mesajını verdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.