Sosyal Medya

Güncel

Patlamada kullanılan aracı alan ve satanlar gözaltında

Ankara patlamasında kullanılan aracın sahibi ve otomobili alıp patlamayı gerçekleştirdiği iddia edilen şahsa satan 4 kişi gözaltına alındı.



Åžanlıurfa’nın ViranÅŸehir ilçesinde olduÄŸu öğrenilen otomobilin sahibi 70 yaşındaki kadın ile eÅŸi gece saatlerinde gözaltına alındı. Åžahısların ifadelerinde otomobili Åžanlıurfa merkezde bulunan bir oto galericiye sattıklarını söyledikleri öğrenilirken, Terörle Mücadele Åžube Müdürlüğü ekipleri, oto galeriye operasyon düzenledi.

POLÄ°S GALERÄ°DE KAMERA KAYITLARINI Ä°NCELEDÄ°

Operasyonda M.A.D., N.B., İ.D. ile A.D. gözaltına alındı. Şahıslar Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülürken, iş yerinde arama yapılarak kamera kayıtları incelendi. Şahısların otomobili yaklaşık 20 gün önce bir kişiye sattıklarını söyledikleri öğrenirken polislerin, otomobili satın alan şahısın bilgilerine satışta düzenlenen evraklardaki eksiklikler nedeniyle ulaşmakta zorluk çektiği ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

ARAÇ ŞANLIURFA'DAN DİYARBAKIR'A GÖTÜRÜLMÜŞ

Ayrıca otomobilin 25 Åžubat’ta Åžanlıurfa’dan Diyarbakır’a götürüldüğü iddia edildi. Otomobili alan ÅŸahsın devrini üzerine almadığı ve bir miktar para verdikten sonra yaklaşık 6 bin lirayı ise sonradan vereceÄŸini söylediÄŸi iddia edildi. Satılan otomobilin beyaz renkli 1994 model olduÄŸu belirtildi. Olayla ilgili soruÅŸturma devam ediyor.

Patlamada kullanılan aracı alan ve satanlar gözaltında

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.