Sosyal Medya

Güncel

CHP'li başkan, AK Parti'ye oy veren kadınlara cariye dedi

CHP Nazilli Kadın Kolları İlçe Başkanı Serpin Kıntaş, AK Parti'ye oy veren kadınlara hakaret ederek, "Sizler ancak cariye olursunuz" dedi.



CHP Nazilli Ä°lçe BaÅŸkanlığı'nın Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediÄŸi 'Kadın' adlı tiyatro gösterisine, Kadın Kolları Ä°lçe BaÅŸkanı Serpin KıntaÅŸ'ın sözleri damga vurdu. Belediye tiyatro salonunda gerçekleÅŸen gösteri öncesinde açılış konuÅŸmasını yapan KıntaÅŸ, kadın tecavüzleri ve cinayetlerinden iktidarı sorumlu tuttu.

CHP'li başkan, AK Parti'ye oy veren kadınlara cariye dedi

"SÄ°ZLER ANCAK CARÄ°YE OLURSUNUZ"

Salonu dolduran CHP'lilere seslenen KıntaÅŸ, "Yüzlerce kadınımız cinayete kurban gitmiÅŸ, tecavüze uÄŸramış, ÅŸiddete uÄŸramış, töre ve namus cinayetlerine kurban edilmiÅŸ, iÅŸkence görmüştür. Biz cumhuriyetten yana olan kadınlar olarak, bu anlayışı ÅŸiddetle kınıyoruz. Bunu savunan iktidar yanlısı kadınlara da diyoruz ki sizler ancak sarayların haremlerine girip cariyeler olursunuz. Gerici zihniyetine karşı olan bizler, çaÄŸdaÅŸ Atatürk cumhuriyetinden yana kadınlar olarak haykırıyoruz; bizleri asla evlere kapatamazsınız. Bizleri asla çalışma hayatından ve sosyal yaÅŸamdan koparamazsınız. Bizlerin bedeni üzerinden siyaset yapmalarına izin vermeyeceÄŸiz. Bizler sizlerin kapı kulunuz olmayacağız" diye konuÅŸtu.

CHP'li başkan, AK Parti'ye oy veren kadınlara cariye dedi

ŞİDDET İÇERİKLİ SAHNELER, ÇOCUKLARI KORKUTTU

Kadına taciz, tecavüz ve ÅŸiddet konularının sansürsüz bir ÅŸekilde sergilendiÄŸi gösterinin bazı sahneleri tepki topladı. Büyükler için sahnelerin yer aldığı oyunu izleyenler arasında birçok çocuÄŸun olması eleÅŸtiri konusu oldu. Ayrıca, rolü icabı karısının mini eteÄŸini bahane ederek, kurusıkı tabanca ile ailesini öldüren baba sahnesi de izleyen çocukları korkuttu. Tiyatro gösteri sonrasında konuÅŸmasına ait videosunu paylaşım sitesinden yayınlayan Kadın Kolları BaÅŸkanı KıntaÅŸ'a, ilçede yaÅŸayan AK Partili kadınlardan tepki yaÄŸdı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.