Sosyal Medya

Coğrafyamız

Rejim, Rus Askerleri EÄŸlendirmek

Suriye rejim ordusu, Rus askerleri ve askeri personele ‘eğlendirme hizmeti’ sağlamak amacıyla bir birim kurduğu ortaya çıktı.



“Mirror Syria” olarak yayın yapan internet sitesi sitesi, Rus askerleri ve askeri personele ‘eÄŸlendirme hizmeti’ saÄŸlamak amacıyla,Suriye Hava Kuvvetleri Ä°stihbaratında görevli 49 Nusayri kadın askerden Homs ismi ile bir grup oluÅŸturulduÄŸunu belgeleriyle ortaya çıkardı.

Küresel Analiz'in paylaÅŸtığı belgelere göre grup, “Ribal Rustum” olarak isimlendirilen Hava Kuvvetleri Ä°stihbaratındaki bir subayın öncülüğünde kuruldu ve bütün faaliyetleri de Raif El Nakkari tarafından denetleniyor.

Kaynakta, kadınlardan oluÅŸan grubun Humus’taki Ibn El Haytam kampında gece 03:00’a kadar Rus askerlerinin önünde dans edip ÅŸarkılar söyleyerek konser verdiÄŸi ancak“aktiviteler”in konserden sonra sabah saatlerine kadar devam ettiÄŸinden bahsedilirken, aktivitelerin içeriÄŸinden bahsedilmiyor.

Lazkiye ve Humus illeri Rus zabit ve askerlerinin yoÄŸun olarak konumlandırıldığı bölgeler. Rus askerlere Nusayri kadın askerlerin gönderilmesi önceden de bilinse de ilk kez belgelenmiÅŸ oldu.

 

 

 

 

 
Kaynak: yeniakit

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.