Sosyal Medya

Güncel

Buse taburcu oldu

Ankara’daki saldırının 4 buçuk yaşındaki mağduru Buse Şenses, 16 gün sonra artık evinde. Buse'nin genel sağlık durumu iyi ancak görme kaybı devam ediyor.



Buse Åženses, Ankara'daki saldırısının  maÄŸduruydu. Annesi ile bindiÄŸi askeri servis aracında yaralanarak tedavi altına alınmıştı. 4 buçuk yaşındaki Åženses, tedavi gördüğü BaÅŸkent Ãœniversitesi Ankara Hastanesinden taburcu edildi.

BaÅŸkent Ãœniversitesi Ankara Hastanesi BaÅŸhekimi Prof. Adnan Toygar, küçük kızın genel saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸunu ancak gözüyle ilgili problemlerin devam ettiÄŸini söyledi. Toygar, Buse'nin beyin ve sinir cerrahisinde kontrollerinin süreceÄŸini ifade etti. 

Patlama anında kafasına ve gözüne cam kırıkları isabet eden Buse beyin, plastik cerrahisi ve göz doktorlarının da arasında olduğu üç ayrı ekip tarafından ameliyat edilmişti. İlk önce ayrı hastanelerde bulunan anne kız daha sonra aynı odaya alınmıştı.

Patlama sırasında yaralanan 4 kiÅŸinin tedavisi çeÅŸitli hastanelerde devam ediyor. 

Ä°nönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi’ne baÄŸlayan Merasim Sokak’ta, askeri servis araçlarının geçiÅŸi sırasında 17 Åžubat ÇarÅŸamba günü bombalı saldırı düzenlenmiÅŸti. 

Kaynak: AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.