Sosyal Medya

Güncel

Nusaybin'de polise bombalı araçla saldırı!

Nusaybin'de Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile bitişiğindeki lojmanlara bombalı araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi, iki polis hayatını kaybetti



Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lıların bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda iki polis hayatını kaybetti, aralarında sivillerin de bulunduğu 4'ü ağır çok sayıda kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçe girişindeki Bölge Trafik İstasyonu ve polis lojmanlarının bulunduğu noktaya PKK mensuplarınca sabah erken saatlerde bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

Saldırıda 2 polis hayatını kaybetti, aralarında sivillerin de bulunduğu 4'ü ağır çok sayıda kişi yaralandı.

Patlamanın etkisiyle polis lojmanlarında büyük hasar yaÅŸanırken, karayolunda da derin çukur oluÅŸtu. Åžiddetli patlamada emniyet binası ile lojmanda yangın çıktı ve büyük hasar oluÅŸurken, Bölge Trafik Denetleme Åžube Müdürlüğü’ndeki polislerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Çatışmanın sürdüğü bölgeye Nusaybin ve Mardin’den takviye güvenlik güçleri ile ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgede güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasındaki çatışmalar bir süre devam etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.