Sosyal Medya

Güncel

Rusya ve NATO arasında gerginlik

NATO, ABD ve Avrupa kutubu ile Rusya'nın her fırsatta birbirlerini suçlama savaşı bütün pis işlerini açığa çıkarıyor.



NATO, ABD ve Avrupa kutubu ile Rusya'nın her fırsatta birbirlerini suçlama savaşı bütün pis iÅŸlerini açığa çıkarıyor. Müslümanlara yaptıkları zulüm de böylece gün yüzüne çıkıyor.Rusya'nın baÅŸta Suriye olmak üzere Müslümanlara yönelik faÅŸizan ve insanlıkdışı tutumunu a.ığa çıkaran Batı'ya aynı ÅŸekilde Rusya tepki gösteriyor. Rusya BaÅŸbakan Yardımcısı Rogozin, ABD'li generalin Afgan düğünlerini bombalama uzmanı olduÄŸunu vurguladı. Dünyayı yöneten bu süper güçlerin söz savaşı Müslümanlara yapılan zulmün en sesli ve net ifadesidir.

Sputnik'te yer alan habere göre: NATO Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı General Philip Breedlove, Rusya ve Suriye'nin sığınmacı krizini AB'ye karşı silah olarak kullandığını öne sürdü. Breedlove'a yanıt veren Rusya BaÅŸbakan Yardımcısı Rogozin, ABD'li generalin Afgan düğünlerini bombalama uzmanı olduÄŸunu vurguladı.

Financial Times gazetesinin haberine göre, Breedlove "Moskova, sivillerin yaÅŸadığı bölgeleri bilinçli olarak vuruyor. Avrupa'ya sığınmacı akınını artırmak ve böylece Avrupa'nın siyasi iradesini zayıflatmayı hedefliyor" iddiasında bulundu. 

Suriye ordusunun kullandığını iddia ettiği varil bombalarının ve Rus birliklerinin kullandığını öne sürdüğü 'isabet oranı düşük' silahların özel olarak hazırlandığını kaydeden Breedlove, böylelikle bu iki ülkenin sivillerin evlerini terk etmelerini sağlamayı hedeflediklerini ileri sürdü.

Rusya'nın düzenlediği son hava saldırılarının IŞİD ve Nusra Cephesi militanlarını hedef aldığının görüldüğünü de söyleyen ABD'li general, "Ancak bunu kontrol etmeliyiz" dedi.

'HASTA KAFADAN SAÄžLIKLI KAFAYA…'

Rusya BaÅŸbakan Yardımcısı Dmitriy Rogozin, Breedlove'ın Rusya'ya yönelik suçlamalarını eleÅŸtirdi. Breedlove ve NATO'nun çatışma bölgesindeki faaliyetlerinin sorumluluÄŸundan kaçmaya çalıştığını ifade eden Rogozin, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, "Hasta kafadan saÄŸlıklı kafaya — Afgan düğünlerini bombalama uzmanı, bombardımanlarımızın isabetinden söz ediyor" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.