Sosyal Medya

Güncel

Genelkurmay Başkanı'ndan flaş açıklama

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri terörün her türlüsü ile kararlılıkla mücadeleye devam edecek" dedi.



Genelkurmay BaÅŸkanlığı’nda ’17 Åžubat Åžehitlerini Anma Töreni’ gerçekleÅŸtirildi.  Törene, Genelkurmay BaÅŸkanı OrgeneralHulusi Akar, Milli Savunma Bakanı Ä°smet Yılmaz, Kuvvet Komutanları ve Kuvvet Karargahlarından gelen personeli katıldı.

Orgeneral Hulusi Akar, vatan topraklarının bütünlük ve güvenliÄŸinin teminatı olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörün her türlüsü ile kararlılıkla mücadeleye devam edeceÄŸini vurgulayarak; birlik, beraberlik ve dayanışmanın en çok bugünlerde önemli olduÄŸunu söyledi.
 
17 Åžubat 2016 tarihinde gerçekleÅŸtirilen ve 29 kiÅŸinin ÅŸehit olduÄŸu terör saldırısında yaralananların da katıldığı törende, menfur olayda ÅŸehit olanların özgeçmiÅŸleri okundu.  Orgeneral Hulusi Akar, operasyonlarda ÅŸehit olanların anısına bir konuÅŸma yaptı.
 
KARARLILIKLA MÃœCADELE

Orgeneral Hulusi Akar, vatan topraklarının bütünlük ve güvenliÄŸinin teminatı olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörün her türlüsü ile kararlılıkla mücadeleye devam edeceÄŸini vurgulayarak; birlik, beraberlik ve dayanışmanın en çok bugünlerde önemli olduÄŸunu, etnik ve mezhep ayrımı yapmayan TSK’nin tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaÅŸlarının huzur ve güven içinde yaÅŸaması için görev yaptığını belirtti.
 
Orgeneral Akar ayrıca, Yüce Türk Milletinin ve TSK personelinin; vatan, millet ve bayrak, uğruna kahramanca ve büyük bir fedakarlıkla mücadele ederken şehit ya da gazi olan kahraman silah ve mesai arkadaşları ile TSK ile omuz omuza mücadele eden Emniyet mensuplarımızı da asla unutmayacağını ifade etti.

Kaynak : DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.