Sosyal Medya

Güncel

Erbakan vefatının 5. yılında anılıyor

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Erbakan'ı vefatının 5'inci yılında bir dizi etkinlikle anacak...



Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 5’inci yldönümünde Saadet Partisi Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığı’nın birçok etkinlik düzenleyeceÄŸi belirtildi.

27 Şubat 2011 tarihinde vefat eden Milli Görüş Lideri ve eski Başbakanlardan Erbakan, her yıl vefat yıldönümünde Saadet Partisi başta olmak üzere Milli Görüş kuruluşları tarafından çeşitli etkinliklerle anılıyor.

Erbakan’ın vefatından sonra 24 Åžubat – 2 Mart tarihleri arası Erbakan Haftası olarak ilan edilmiÅŸti. Bu tarihler arasında ülke genelinde çok sayıda anma etkinliÄŸi düzenleniyor.

Erbakan Haftası dolayısıyla Ä°stanbul’da gerçekleÅŸtirecekleri etkinliklerle ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkan Yardımcısı Ali Ä°hsan GündoÄŸdu, “BildiÄŸiniz gibi merhum Erbakan hocamız 27 Åžubat 2011’de Hakka yürümüştü. Erbakan hocamızın vefatı, baÅŸta Türkiye’de olmak üzere tüm Ä°slam dünyasında büyük bir üzüntüyle karşılanmıştı. Türkiye’de saÄŸcısı solcusu, Alevi’si Sünni’si ile toplumun tüm kesimleri O’nun vefatından sonra cenaze merasiminde arkasında saf tutmuÅŸtur. Milli Görüş hareketinin tek siyasi temsilcisi olan Saadet Partisi’nin Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığı olarak, hareketimizin kurucu lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vefatının 5. sene-i devriyesi münasebetiyle bir hafta boyunca Erbakan Hocamızı anma ve anlama amaçlı etkinlikler düzenleyeceÄŸiz.” dedi.

2016 ERBAKAN HAFTASI ETKÄ°NLÄ°KLERÄ°

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından Erbakan Haftası dolayısıyla düzenlenecek programlar şöyle:

25 Åžubat PerÅŸembe günü Saat 11.00’da Yenikapı Metro Ä°stasyonu’nda Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın hayatından ve mücadelesinden kesitlerin sunulduÄŸu fotoÄŸraf sergisi açılacak.

27 Åžubat Cumartesi günü Eyüp Sultan Camii’nde yatsı namazı sonrası Kur’an tilaveti gerçekleÅŸtirilecek.

28 Åžubat Pazar günü saat 11.00’da ÅžiÅŸli Kent Kültür Merkezi'nde "SavaÅŸ deÄŸil barış, çatışma deÄŸil diyalog" konulu panel düzenlenecek. Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa KurdaÅŸ’ın moderatörlüğünü yapacağı panele; gazeteci ve yazarlar Ali Bulaç, Nevzat Çiçek, Burhan Bozgeyik ve Arslan Bulut konuÅŸmacı olarak katılacak.

28 Åžubat Pazar günü saat 14.00’da Erbakan hocanın Merkezefendi Mezarlığı’ndaki kabri başında Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua programı düzenlenecek.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.