Sosyal Medya

Güncel

Tecavüz ve gaspa 33 yıl hapis istemi

Kadıköy'de 19 yaşındaki E.F.B.'ye tecavüz ettikten sonra para ve cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla tutuklanan C.A. hakkında hazırlanan iddianamede 33 yıla kadar hapis cezası istendi.



Kadıköy'de 19 yaşındaki E.F.B.'ye tecavüz ettiği, para ve cep telefonunu gasbettiği iddiasıyla tutuklanan kişi hakkında, "cinsel saldırı" ve "nitelikli yağma" suçlarından 33 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

Anadolu Cumhuriyet BaÅŸsavcılığınca hazırlanan iddianamede, toplanan deliller kapsamında şüpheli C.A'nın atılı suçu iÅŸlediÄŸinin anlaşıldığı savunularak, "cinsel saldırı" ve nitelikli yaÄŸma" suçlarından 10 yıldan 33 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde 24 Ocak 2016 tarihinde saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evine gitmek için yola çıkan üniversite öğrencisi E.F.B. kendisini takip eden bir kişinin saldırısına uğramıştı. Saldırgan genç kıza tecavüz ettikten sonra para ve cep telefonunu alarak kaçmıştı.

Kaynak: AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.