Sosyal Medya

Güncel

Ceyşü'l İslam'dan Türkiye'ye taziye mesajı

Suriye’de etkin gruplardan biri olarak bilinen Ceyşü’l İslam (İslam Ordusu) , Ankara’daki terör patlamasını kınayarak bir taziye mesajı yayımladı.



Suriye'de etkin gruplardan biri olarak bilinen Ceyşul İsam (İslam Ordusu) komutanlığından yapılan açıklamada, Ankara'daki terör patlamasını kınayarak, " Terör saldırısında hayatının kaybedenler için taziyelerimizi bildirerek, Allah'tan rahmet diliyoruz" denildi.

Ceyşü'l İslam'ın taziye mesajının Türkçe tercümesi şu şekilde:

Türkiye her zaman savunmasız insanların barınağı, evsizlerin, mazlumların ve mültecilerin sığınağı oldu. Her zaman, özgürlüklerinin ve en tabi insan haklarının talep eden savunmasız insanların yardımına koştu. Almış olduğu bu pozisyonu Türkiye Başbakan'ı Ahmet Davutoğlu şu sözleri ile beyan ediyor: Biz dünyanın her yerinde tüm mazlumları savunacağız.

Alınan bu onur verici pozisyon karşısında karanlık güçler, bölgede fesat çıkararak, Türkiye'nin mazlumların yanında durmasını engellemeyi amaçladı.

Bu kanlı senaryonun son parçası da Türkiye'nin başkenti, Ankara'da askeri personeli hedef alan bir terör eylemi oldu.

Ceyşü'l İslam komutanlığı olarak, bu korkak terör saldırısını kınayarak lanetliyoruz. Saldırıda bölgesel ülke istihbarat ülkelerinin de eli olduğu açık olan bu terör saldırıları karşısında, Türkiye hükümetinin ve halkının yanında olduğumuzu beyan ediyoruz.

Ceyşü'l İslam komutanlığı olarak Türkiye hükümeti ile dayanışma içinde olduğumuzu belirtiyoruz. Terör saldırısında hayatının kaybedenler için taziyelerimizi bildirerek, Allah'tan rahmet diliyoruz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.