Sosyal Medya

Güncel

Mehmet Görmez Ankara'daki saldırıyı kınadı

Mehmet Görmez, "Allah, zalimlerden bu hain saldırının hesabını er ya da geç mutlaka soracaktır. " dedi.



Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı Mehmet Görmez,Ankara’daki patlama ile ilgili yaptığı açıklamada“Ankara’da gerçekleÅŸtirilen bombalı saldırıyı esefle kınıyor, ÅŸehit olan güvenlik güçlerimize, hayatını kaybeden kardeÅŸlerimize Cenab-ı Haktan rahmet niyaz ediyor, yaralı olan vatandaÅŸlarımıza acil ÅŸifalar diliyorum” dedi.

İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ KİŞİLER

Görmez, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün akÅŸam saatlerinde insanlıktan nasibini almamış her türlü deÄŸerden ve vicdani duygudan yoksun kiÅŸi veya kiÅŸiler tarafından Ankara’da gerçekleÅŸtirilen bombalı saldırıyı esefle kınıyor, ÅŸehit olan güvenlik güçlerimize, hayatını kaybeden kardeÅŸlerimize Cenab-ı Haktan rahmet niyaz ediyor, yaralı olan vatandaÅŸlarımıza acil ÅŸifalar diliyorum. Yakınlarına ve milletimize sabır, metanet ve baÅŸ saÄŸlığı diliyorum.

ALLAH ZALÄ°MLERDEN HAÄ°N SALDIRININ HESABINI SORACAKTIR

Ä°nsana, hayata ve huzura kasteden zalimler ve katiller güruhu çok iyi bilmelidirler ki Allah’ın adaletinden asla kaçamayacaklardır. Allah, zalimlerden bu hain saldırının hesabını er ya da geç mutlaka soracaktır. Bu hunharca katliamı gerçekleÅŸtirenleri ahirette can yakıcı bir azap beklemektedir. Allah, masum canların intikamını mutlaka alacaktır. Allah mazlumlarla beraberdir. Zalimler bu dünyada da ahirette de hüsrana uÄŸrayacaklardır.

Cenâb-ı Allah bu saldırıda hayatlarını kaybeden masum kardeÅŸlerimizi engin rahmet-i Rahmanıyla karşılasın, yaralarımıza derman olsun. Millet olarak sabır ve tahammül gücü zorlanan gönüllerimizi onarsın. Milletimizin başı saÄŸ olsun. Amin.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.