Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da düzenlenen terör saldırısına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.



Ankara'da düzenlenen bombalı terör saldırısında 28 kişi hayatını kaybederken 61 kişi de yaralandı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmalar başlatılırken konuyla ilgili açıklamalar art arda geldi.

Saldırıya iliÅŸkin yazılı bir açıklama yapan CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, ÅŸunları ifade etti;

"Ahlaki ve insani hiçbir sınırı olmayan bu saldırıları gerçekleştiren piyonlarla ve onların arkasındaki güçlerle mücadelemizi her gün daha kararlı bir şekilde sürdüreceğiz.

"YANILDIKLARINI GÖRECEKLERDİR"

Terör örgütlerini kullanarak ülkemizi ve milletimizi hedeflerinden uzaklaştırabileceklerini sananlar yanıldıklarını göreceklerdir. Her şehidimiz ve her gazimiz bu toprakların ilelebet vatanımız olduğunun, bayrağımızın inmeyeceğinin, ezanlarımızın susmayacağının, ülkemizin bölünmeyeceğinin, devletimizin yıkılmayacağının birer ispatıdır.

BİRLİĞİMİZE, BERABERLİĞİMİZE, GELECEĞİMİZE

BirliÄŸimize, beraberliÄŸimize, geleceÄŸimize yönelik olarak, sınırlarımız dışında ve içinde gerçekleÅŸen saldırılara misliyle karşılık verme konusundaki kararlılığımız, bu tür eylemlerle daha da güçlenmektedir. Türkiye’nin, meÅŸru müdafaa hakkını, her zaman, her yerde ve her durumda kullanmaktan çekinmeyeceÄŸi bilinmelidir."

Erdoğan bombalı saldırıya ilişkin açıklama yaptı VİDEO

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.