Sosyal Medya

Güncel

TSK'dan ilk açıklama

TSK'dan terör saldırısı ile ilgili ilk açıklama geldi. Genelkurmay saldırının akşam saat 18.31'de meydana geldiğini açıklayarak ölen ve yaralananlara taziye iletti



TSK'dan terör saldırısı ile ilgili ilk açıklama geldi. saldırının akÅŸam saat 18.31'de meydana geldiÄŸini açıklayan Genelkurmay bildirisi ÅŸu ÅŸekilde: 

"TSK personelini taşıyan servis araçlarına İnönü Bulvarı üzerinde bulunan kavşaktaki trafik ışıklarında bekledikleri esnada bir terör saldırısı düzenlenmiştir.

17 Åžubat 2016 ÇarÅŸamba günü saat 18:31'de Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına, Ä°nönü Bulvarı üzerinde bulunan kavÅŸaktaki trafik ışıklarında bekledikleri esnada bir terör saldırısı düzenlenmiÅŸtir. Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıyı ÅŸiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden kahraman silah ve çalışma arkadaÅŸlarımıza, vatandaÅŸlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine baÅŸsaÄŸlığı, yaralı kahraman silah ve çalışma arkadaÅŸlarımız ile vatandaÅŸlarımıza acil ÅŸifalar diliyoruz"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.