Sosyal Medya

Güncel

İstanbul'da 4. kahvehane saldırısı

İstanbul Fatih'te bir kahvehaneye düzenlenen saldırıda 1 kişinin yaralandığı bildirildi...



Ajanslarda yer alan habere göre; Ä°stanbul' son 10 günde gerçekleÅŸtirilen kahvena saldırılarına bir yenisi daha eklind. 4. kahvehane saldırısının ÅŸokunu yaşıyor. AkÅŸam saatlerinde Fatih'te bir kahvehaneye ateÅŸ açıldı, bir kiÅŸi yaralandı.

Fatih Küçükpazar'daki bir kahvehaneye ateÅŸ açıldı. Saldırıda bir kiÅŸi yaralandı. 

Yaralı ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen 2 kişiyi yakalamak için operasyon başlattı.

Ä°stanbul Fatih'teki Åžubat ayında yapılan 4. kahvehane saldırısı olarak dikkatleri çekiyor.

Ä°LK SALDIRI KANARYA MAHALLESÄ°'NDE

Ä°lk olarak 2 Åžubat'ta Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'ne saldırı yapılmıştı. 2 kar maskeli saldırganın açtığı ateÅŸte 2 kiÅŸi Ã¶lmüş, 5 kiÅŸi de yaralanmıştı.

Kahvehanenin sahibi Ufuk Gülbak, Kobani olayları sırasında da camlarının PKK Ã¼yelerince kırıldığını belirterek “Kürt, Türk, Laz müşterilerim var. Burada bir ayrım yok. Bu hain bir terör saldırısıdır” demiÅŸti.

Ä°KÄ°NCÄ° SALDIRI EYÃœP YEŞİLPINAR'DA 

Kanarya'daki saldırıdan bir gün sonra yani 3 Åžubat'ta Eyüp YeÅŸilpınar'da Büyük Osmanlı Sosyal YardımlaÅŸma ve EÄŸitim DerneÄŸi'ne saldırı düzenlenmiÅŸti. Olayda 1 kiÅŸi ölmüş, biri ağır 3 kiÅŸi de yaralanmıştı.

ÜÇÜNCÜ SALDIRI SULTANÇİFTLİĞİ'NDE

3 Åžubat gecesinde ise SultançiftliÄŸi'ndeki bir kahvehaneye silahlı saldırı düzenlenmiÅŸti.

Açılan ateş sonucunda 2 kişi yaralanırken, yapılan açıklamada olayın terör saldırısı olmadığı, mahalledeki gençler arasındaki husumetten kaynaklandığı belirtilmişti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.